zaterdag 15 maart 2014

Review: Kellogg's Special K cracker crisps

 
Vandaag de dag let bijna iedereen op zijn voeding en snacken proberen we met mate te doen maar zo nu en dan een schaaltje of zakje chips op zijn tijd moet best en alle merken proberen tegenwoordig steeds meer hun best te doen om hun producten verantwoorder te maken. Zo kwam ik de cracker crisps tegen van Kellogg's dit merk is natuurlijk erg bekend om hun ontbijtgranen maar nu willen ze zich eens richten op de vrouwen aangezien zij van mening zijn dat er nog geen "vrouwenchips" voor als je op de lijn wilt letten.
 
De cracker crisps bestaan uit 60% minder vet en 30 gram is maar 123 calorieën. Verder zijn ze te verkrijgen in 4 smaken: Sour Cream, Original Sea Salt, Sweet Chili en Paprika en kosten € 1,99 per verpakking van 80 gram. Ik heb voor jullie de laatste 3 smaken mogen proeven.

 
De cracker crisps zitten in één verpakking dus als je echt maar 30 gram wilt eten hiervan moet je het wel even afwegen. Misschien komen er in de toekomst ook wel kleine zakjes op de markt dit is toch iets makkelijker want zodra je de zak geopend hebt is het verstandig om het zo snel mogelijk op te eten want anders worden de cracker crisps taai en valt de smaak ook weg. De cracker crisps zijn gepoft en niet gebakken in olie vandaar dat ze minder vet bevatten. 

 

We testen de cracker crisps van links naar rechts en beginnen met de cracker crisps sweet chili. Als je niet van chili houdt probeer deze vooral niet want bij de eerste aanraking in je mond proef je de chili en hij blijft ook wel een tijdje hangen dus houdt je van een beetje spicy ga dan voor deze variant. Vervolgens de cracker crisps paprika waar ik heel erg benieuwd naar was want mijn variante chips smaak is paprika. Helaas viel deze tegen hij heeft naar mijn mening weinig weg van paprika chips maar eerder naar een cream cracker met een vleugje paprika poeder heel erg jammer. Ten slotte de cracker crisps original salt deze vind ik het meest in de buurt komen van de smaken chips die wij kennen je proeft zout en hij komt erg in de buurt van de Croky Naturel chips.

Ik denk dat ik zelf niet zo gauw hier op over zou stappen alhoewel de naturel versie wel mijn favoriet is als ik zou moeten kiezen terwijl dat normaal gesproken juist mijn tegenpool is. Ik heb de cracker crisps al in verschillende supermarkten zien staan alleen verschilt het van supermarkt welke smaken ze hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.