dinsdag 18 maart 2014

Review: Kruidvat Easypomp removerMomenteel ben ik natuurlijk flink inkopen aan het doen voor mijn nagelstyling opleiding en daarbij wil ik het liefst ook zoveel mogelijk producten uittesten om te kijken wat ik hier van vind en of het goed zou werken bij de mensen waarvan ik hun nagels doe. Zo zag ik al veel op internet een gemakkelijke tool namelijk een pompje waar je je wattenschijfje op drukt en dat er dan remover uit komt oftewel geen gedoe meer met je fles remover kantelen op het watje maar zou het nou in praktijk ook goed werken ik heb het voor jullie volop getest.
 
Bij de kruidvat zag ik hem staan en voor €2,49 is het ook nog een leuk prijsje want je hebt een pompje met nagellakremover zonder aceton. Hieronder zal ik mijn plus en minpunten aangeven met een kleine toelichting.
 
Pluspunten:
 
* De easypomp is navulbaar je draait simpel de dop eraf en doet er jouw eigen nagellakremover in zonder dat je gelijk het potje stukmaakt.
* Makkelijk en snel want je drukt twee keer het watje op het pompje en de aceton zit er goed op natuurlijk bij een wat hardnekkige nagellak gebruik je nog een paar pompjes extra.
* Zuinig in gebruik omdat je nu niet je nagellakremover zelf omkeert waardoor er soms nog wel eens te snel en te veel remover over je watje ging.


 
Minpunten:
 
* De nagellakremover die in het potje zit vind ik verschrikkelijk misschien omdat er geen aceton in zit en ik daar liever wel mee werk maar ik moet veel meer moeite doen dan met de nagellakremover die ik zelf gebruik
* In het begin deed het pompje het bij mij niet het kan zijn dat ik net het verkeerde pompje heb gehad maar na een beetje geweld deed hij het.
* Bij iets te hard drukken schiet er wel eens nagellakremover alle kanten op behalve de goede.
 
Over het geheel ben ik dus tevreden en als ik dan mijn eigen nagellakremover in het potje moet doen in plaats die van Kruidvat zelf vind ik dat geen probleem want de easypomp is zoals de naam zegt best makkelijk in gebruik en een stuk zuiniger dan dat je zelf met de nagellakremover fles bezig bent. Weten jullie misschien nog producten die ik echt uit moet gaan testen en waar jij dolenthousiast over ben laat het me vooral weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.