maandag 24 maart 2014

Review: Budget Nagellakremover Op=Op voordeelshop

 


Nagellakremover heb je in alle soorten, maten en merken. Zo kwam ik de Op=Op voordeelshop deze 3 fleurige en kleurige nagellakremover tegen en ik zag ze alle 3 al mooi staan op een plank bij mijn mini nagelstudio dus nam ze alle 3 mee. Bij de Op=Op voordeelshop heb je alleen maar leuke acties als je meerdere meeneemt zo waren deze 3 remover voor €5,-

_____________________________________________________________________________1. Byphasse dissolvant rouge précision nail Express

We beginnen gelijk met mijn favoriet en dat is deze nagellakremover in de rode kleur. Met deze nagellakremover begon ik ook mijn test en wat was ik gelijk dolenthousiast want je hoeft bijna geen druk te oefenen op je nagel om de nagellak te verwijderen even met een watje laten weken en de nagellak glijd bijna van je nagel af. Verder zit er geen nare aceton geur aan deze remover en is hij zuinig in gebruik. De fles bevat 250 ml remover en hydrateert ook nog licht je huid zodat de huid niet erg uitdroogt. Zou ik deze aanraden? Ja zeker!

 
 

2. Byphasse dissolvant rosé douceur nail Essential
 
De tweede nagellakremover is absoluut voor mij de minste van de 3. Helaas hoe enthousiast ik was over de eerste hoe erg viel deze tegen. Ik paste precies hetzelfde toe bij het verwijderen van de nagellak maar bij deze remover ging er maar een paar stukjes van af en moest je dus flink boenen om je nagel schoon te houden. Deze remover is wel gevitamineerd met hydraterende stoffen en zou dus betekenen dat je in een hand omdraai je nagellak eraf haalt maar helaas in praktijk viel dit tegen. Zou ik deze aanraden? Nee helaas.


3. Byphasse dissolvant violet protection nail Proffessional Non-acetone
 
Ten slotte de laatste die geen aceton bevat. ( Houdt er rekening mee dat er altijd een klein procent hoeveelheid aceton in een nagellakremover zit want anders haalt hij absoluut de nagellak er niet af ) Dit leek voor mij een super product want niet iedere klant wil een nagellakremover gebruiken waar veel aceton in zit omdat dit vaak de huid om je nagel uitdroogt. Opnieuw paste ik dezelfde techniek toe maar er gebeurde niks. Nadat ik wat harder boende met het wattenschijfje liet de nagellak al makkelijker los maar of het nou prettig was dat zeker niet. De remover doet dus wel zijn werk maar niet gemakkelijk dus kost wat meer tijd. Zou ik deze aanraden? Ja en Nee, heb je genoeg de tijd voor je nagels en wil je absoluut non-acetone dan is deze prima voor het geld maar anders zou ik echt voor de eerste gaan.

Natuurlijk kan je voor €5,- voor 3 flessen niet veel verwachten maar het verbaasd me echt hoe goed de eerste nagellakremover werkt want ik overweeg deze toch echt om te gaan gebruiken bij mijn toekomstige klanten. Er bestaan gelukkig nog vele andere merken nagellakremover dus ik ben nog niet uitgekeken maar een goede budget variant is de Byphasse dissolvant rouge précision nail Express voor €1,69 per stuk of 3 voor €5,- die ik zeker aan zal raden bij meer mensen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.