zaterdag 29 maart 2014

Review: Vaseline hand + stronger nails handcremé

 


Verzorgde handen en nagels behoren ook tot een eerste indruk die mensen hebben want zodra je een hand krijgt van een mevrouw en haar handen zijn ruw merk je dat gelijk op. Zelf let ik sinds ik bezig ben met mijn nagelstyling opleiding ook erg op de nagels van klanten die voorbij komen en hoeveel vrouwen lopen nog met mooie verzorgende handen nou het zijn er nog best veel maar daar heb je toch ook een verzorgend product voor nodig en zo kwam ik terecht bij de Vaseline hand + stronger nails handcremé.
 
______________________________________________________________________________
 
Vaseline werkt eigenlijk voor alles want heb je ruwe lippen en je smeert een beetje vaseline erop dan voelen je lippen gelijk weer zacht aan. Verder komen er steeds meer vaseline producten op de markten van bodylotion in creme vorm tot aan bodylotion in een spray maar ook een verzorgend product voor je handen en nagels want vaseline blijft een verzachtend product.
 
Ik heb inmiddels al een aantal handcremés geprobeerd en ik was ervan overtuigd dat ik de juiste hand gevonden tot ik deze variant van vaseline tegenkwam. Ten eerste de flacon is roze dat past al helemaal bij mij maar nu het belangrijkste de handcremé zelf. Er zit namelijk een milde geur aan de vaseline wat ik ook gewend ben en zelf heel fijn vind.
 
De handcremé zou mijn handen zacht maken en mijn nagels met 50% versterken. Mijn handen zijn nadat ik de cremé goed heb ingesmeerd heerlijk zacht maar het versterken van mijn nagels merk ik weinig van al worden mijn nagelriemen wel lekker zacht van de cremé en voelen ze goed verzorgend aan. De substantie van de cremé werkt heel fijn een zachte cremé die makkelijk uitsmeert.


Er zitten een hoop ingrediënten in de hand + stronger nails cremé:
 

Aqua - Paraffinum liquidum - Stearic acid - Dimethicone - Glycerin - Glycol stearate - Collagen Amino Acids - Cyclopentasiloxane - Dihydroxypropyltrimonium chloride - Helianthus annuus sead oil - Hydrolyzed keratin - Hydrolyzed milk protein - Hydroxyethyl Urea - Lactic acid - Potassium lactate - Retinyl palmitate - Sodium PCA - Tocopherol - Urea - Glyceryl Stearate - Lecithin - Sodium stearoyl lactylate - Stearamide AMP - Triethanolamine - Carbomer - Cetyl Alcohol - Magnesium aluminium silicate - Disodium EDTA - Pentasodium pentetate - Parfum - Methylparaben - Phenoxyethanol - Potassium sorbate - Propylparaben - Tocopheryl acetate - Alpha isomethyl Ionone - Benzyl alcohol - Benzyl Benzoate - Benzyl Salicylate - Butylphenyl Methylpropional - Citronellal - Geraniol - Hexyl Cinnamal - Hydroxycitronellal - Hydroxyisohexyl 3 cyclohexene carboxaldehyde - Limonene - Linalool

In deze fles zit maar liefst 200 ml voor € 4,69 maar je hebt ook een kleinere variant van 75 ml voor € 2,55 die makkelijk is om mee te nemen in je tas met een houdbaarheid van 12 maanden. Ik zou deze zeker aanraden want vaseline blijft in alle varianten een fijn product en doet zijn werk altijd goed.Verkrijgbaar bij de drogisterij bij jou in de buurt.
 
 
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.