zaterdag 29 maart 2014

Supermarkt brood of toch van de bakker?Er lijkt met de jaren wel steeds meer broodsoorten in de supermarkten te komen liggen van een tarwe boterham tot aan een meergranen brood. Zoveel keuze en dat allemaal voor een klein prijsje en in de tijden waarin we nu leven dat we het bijna allemaal niet echt ruim hebben is dit natuurlijk geweldig maar is dit brood nou ook echt zo lekker?

____________________________________________________________________________

Als ik mijn eerlijke mening moet geven zeg ik hierop Nee! Ik ben zoiezo een beetje verwend want ik houd alleen van vers brood dus elke ochtend worden er een paar sneetjes uit de vriezer voor mij gehaald en ja mijn brood komt bij de bakker vandaan namelijk de Lekkere dingen bakker. Deze bakker zit helaas niet door het hele land want ik raad hem echt wel aan al betaal je natuurlijk vaak wel een euro meer voor een heel brood als je dit vergelijkt met de supermarkt.Zoals jullie weten werk ik in een supermarkt en daar komt dagelijks vers het brood binnen van het hele goedkope brood van €0,99 tot aan het wat duurdere wat rond €2,29 ligt. De klanten beginnen er regelmatig de laatste tijd over dat ze niet begrijpen waarom mensen brood halen bij de bakker omdat dit brood juist veel lekkerder is of juist weer andersom. Zo zie je maar hoe smaken verschillen of zou dit echt puur komen omdat mensen op de centjes letten. Houdt er alleen wel rekening mee in veel supermarktbrood zit heel veel zout die word gebruikt omdat er dan niets blijft zitten in de grote machines.


Natuurlijk is brood de laatste tijd negatief in de media ( keuringsdienst van waarde ) gekomen omdat er mensenhaar in ons brood bleek te zitten en wat kwamen daar veel reacties op van klanten want zou dat nou in elk brood zitten? Ja dat is nou de vraag waar we het antwoord nooit op zullen krijgen. Ik denk dat we van veel dingen tegenwoordig niet meer willen weten wat er in zit want we zullen gaan schrikken hiervan.

Ik blijf erbij geef mij maar een sneetje wit tijgerbrood van de bakker in plaats van het supermarktbrood aangezien dit vaak een stuk droger is dan mijn eigen malse broodje en ach misschien zit er dan wel mensenhaar is maar het smaakt verrukkelijk en daar gaat het toch uiteindelijk ook om dat we lekker willen eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.