zaterdag 8 maart 2014

Update aankopen voor mijn Nagelstyling opleiding.

In de eerste week dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met de opleiding Nagelstyling heb ik heel erg veel gekocht en binnenkort mag ik een kamertje in gaan richten bij mijn ouders thuis waar ik een mini nagelstudio van ga maken. Natuurlijk heb ik inmiddels al wat producten getest waar ik super enthousiast over ben maar ook producten die totaal hun werk niet doen en hierover komen ook nog allemaal reviews. Hieronder een kleine greep van de spullen die ik inmiddels heb aangeschaft. Tips zijn altijd welkom qua interieur, producten en noem zo maar op. Voor het artikel waar ik mijn eerste aankopen toon klik even op deze link

______________________________________________________________________________________

 

Een nagelstyliste is natuurlijk niks zonder een tafel waar zij kan werken en daarom keek ik op marktplaats en kwam ik toevallig deze nageltafel tegen na lang gezocht te hebben want ze zijn nog aardig aan de prijs. Deze nageltafel heeft ook een afzuigsysteem waarbij alle restproducten die je weg vijlt gelijk in het bakje onder de tafel terecht komen. De verkoopster had ook nog een mooie koffer te koop waar ik alles in kwijt kan dus kocht ik deze ook maar gelijk bij haar want hij was tenslotte ook nog eens in mijn lieveling kleur. Natuurlijk het kost even wat allemaal op aan te schaffen maar dan heb je ook wel wat. Handig is dat de nageltafel ook nog eens inklapbaar is en wieltjes heeft waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen. De koffer heb ik gelijk helemaal ingericht en tot mijn verbazing paste niet eens al mijn producten er in ojee heb ik al zoveel haha.

 

 
Ik liep in de Op=Op voordeelshop waar ik zoveel leuke dingen tegenkwam zoals deze nageltips en ik ben natuurlijk nog lerende dus wil van alles uit gaan proberen wat fijn werkt en wat niet fijn werkt dus kocht ik deze nageltips in het wit, bordeaux roze en blauw met glitter. Ik heb ze natuurlijk nog niet getest omdat ik nog niet bij het hoofdstuk zit waar ik bezig ga met acryl maar zodra ik ze getest heb gaan jullie de resultaten zien op mijn blog.

 
Deze nagellakremover ook van de Op=Op voordeelshop vond ik alleen al super leuk eruit zien vanwege de 3 verschillende kleurtjes maar ze zijn toch alle 3 net weer even iets anders. De paarse remover is zonder aceton, de roze een milde remover en de rode een sterke remover. Ik heb ze inmiddels alle 3 uitgetest en zal hier binnenkort een review over plaatsen.

 
Om nagellak te verwijderen heb je natuurlijk wel wattenschijfjes nodig en aangezien deze in honderden merken te koop zijn ben ik momenteel heel veel wattenschijfjes aan het testen en nam ik deze ook mijn in de Op=Op voordeelshop samen met 3 buffers waarbij je stap voor stap je nagels weer mooi maakt.

 
Toen kwam ik nog bij de Big Bazar aangezien ik al volop had gelezen dat zij nagellak verkochten van bekende merken het is wel natuurlijk hun oude collectie maar nooit erg om in huis te hebben. Zo kocht ik een mooie roze nagellak van Sally Hansen, een zilver en rood met zwarte ondertoon nagellakje van Calvin Klein en ten slotte nog een glittertopcoat van de Big Bazar zelf.
 
 
Als je op deze link klikt dan vind je een uitgebreid artikel over dat ik begonnen met de opleiding Nagelstyling want via youtube filmpjes leren of informatie van internet dat werkt gewoon niet dan kan je maar beter gewoon een opleiding beginnen zodat ik over een tijdje ook een mooi papiertje in mijn zak heb.


Zodra ik de stap ga nemen wat nog wel even duurt om ook mensen langs te laten komen voor een behandeling moeten ze wel zacht zitten dus besloot ik deze hard roze kussentjes mee te nemen toen ik met mijn moeder aan het winkelen was. Jullie zien wel een beetje welke kleur de hoofdtoon heeft.


Ik wil uiteindelijk ook nailart gaan doen wat ik ook in mijn opleiding volop ga krijgen maar besloot via www.bol.com alvast twee boeken te bestellen. Hierover komt ook nog een review online.

______________________________________________________________________________________

Er moet natuurlijk nog veel gebeuren voordat ik mezelf echt een nagelstyliste mag noemen maar ik ben erg enthousiast heb inmiddels ook mijn eerste huiswerkopdracht terug waar ik een 9 voor heb gekregen dus het begin is goed. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte en heb je vraag of tips geef ze vooral door via een comment of mail naar: miszbloggie@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.