zaterdag 8 maart 2014

Weegmoment Weightwatchers 6 maart 2014Maandag, dinsdag en zelfs woensdagochtend zat er gewoon 4 ons bij en ik zat echt even in een serieuze dip dus even met mams gebabbeld hoe ik het beter kon gaan aanpakken en dit gelijk woensdag met beide handen aangepakt. Donderdagochtend bleek er tot mijn verbazing toch 2 ons af te zijn dus daar was ik al zeer tevreden over tot ik op de cursus kwam en daar het resultaat zag er was namelijk gewoon 9 ons af. Totaal onverwachts maar ben er echt super blij mee want ben nu maar liefst 7,3 kg kwijt! Wie had dit vorig jaar verwacht ik niet hoor maar ben toch blij dat ik de stap heb genomen want voel me echt top en ben super gemotiveerd.

Mijn valkuil deze week was dat ik maar 3 eetmomenten nam en daardoor 10 punten overhield en nu heb ik mezelf voorgenomen zoiezo 5 eetmomenten te hebben op één dag en al eet ik dan wat kleins dat zou het afvallen nog beter laten gaan. Volgende week donderdag ga ik niet naar de cursus want ik heb iets super leuks voor de boeg namelijk mijn eerste bloggersevent hierbij is het PR bureau bij aanwezig die mij benaderd heeft hiervoor en ik heb er super veel zin in en jullie zullen hier na het event alles over lezen natuurlijk een kleine hint het heeft met eten te maken.

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.