vrijdag 28 maart 2014

Weightwatchers chips bij de ActionWie houd er nou niet van zo op zijn tijd een schaaltje chips maar helaas is dit niet erg gezond om het met regelmaat te eten dus wat zou het fijn zijn als er een betere variant in de schappen ligt van ook nog eens het dieet wat jij volgt. Zoals jullie weten ben ik sinds januari begonnen met afvallen bij Weightwatchers en op de cursus zelf kan je van alles krijgen maar de chips op de cursus vond ik zelf 3x niks tot ik de chips tegen kwam in de Action.

______________________________________________________________________________

Bij de Action zijn er namelijk 3 verschillende smaken te verkrijgen:

* Cheese puffs

Dit is absoluut mijn favoriet aangezien deze smaakt naar Chipito chips van Smiths. Vroeger was ik als kleine dame hier al helemaal weg van maar werd ik op één of andere manier een beetje agressief hiervan waardoor ik het een hele tijd niet meer had gegeten tot een jaar terug en ze smaakte nog steeds heerlijk. Een probleem bij mij is alleen dat ik zo'n zak makkelijk in mijn eentje op kan en dat is natuurlijk niet de bedoeling dus was ik heel erg benieuwd hoe één zo'n zakje bij mij zou vullen. Tot mijn verbazing vulde de kaas chippies heel erg goed terwijl er echt maar 18 gram in zit ik had gewoon een voldaan gevoel en dat is wat we natuurlijk hebben willen.

* Nacho cheese tortilla

Na de cheese puffs komt deze absoluut op nummer 2 want houdt je van de doritos chips die je massaal in de winkels kunt krijgen dan ben je ook weg van deze chips. Ik verbaas me heel erg over hoe dicht de smaken in de buurt komen van de originele chips. Ik zie mezelf al zitten met een heerlijke dip erbij met een lekker glas drinken of je eigen guacamole. Ook in dit zakje zit weer 18 gram al zou ik gezellig met vrienden een aantal zakjes opscheuren en op een schaal leggen.


* Sweet Chili potato hoops

De minste van de 3 vind ik de sweet chili potato mede omdat ik niet weg ben van sweet chili want mijn vriend viel hij juist wel heel goed in de smaak. Wel grappig vind ik dat deze chips de vorm heeft van de Smiths Nibb-it rings al vind ik deze lekkerder dan deze variant van weightwatchers ook dit zakje bevat 18 gram.

Elk zakje heeft een waarde van 2 ProPoints dit betekend dat het dus echt een lekkere en redelijk gezond tussendoortje is om zo nu en dan te nuttigen. Dan de prijs je betaald namelijk € 1,19 voor maar liefst 5 zakjes wat ik niet duur vind omdat als je dit moet kopen tijdens de weightwatchers cursus betaal je vaak al veel meer. Ik hoop dat de action met meer producten komt want zo is afvallen wel heel fijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.