vrijdag 4 april 2014

Afvallen met Weightwatchers 03-04-2014


Néé ik ben niet gestopt met weightwatchers maar doordat ik van alles te doen had op de donderdagavonden de afgelopen weken kon ik helaas niet naar de curus. De eerste donderdag had ik een bloggersevent, toen kwam mijn oma te overlijden en de week erna moest ik donderdagavond werken. Helaas is door alles om mij heen het afvallen wel heel rommelig gegaan maar we pakken de draad weer op.

______________________________________________________________________________

Het was weer donderdag dus tijd om op de weegschaal te staan en ik zag het somber in. Waar ik al bang voor was werd ook werkelijkheid want er zat een hele kilo bij. Vooral de laatste weken heb ik even de brui gegeven aan Weightwatchers omdat ik even ergens anders zat met mijn hoofd. De begrafenis van mijn oma en daarna Jasper zijn opa zorgde ervoor dat ik géén tot weinig trek had. Ook sloeg ik mijn ontbijt over en werd mijn lunch een keer genuttigd om 15:00. Het ging allemaal niet zoals het moest en dat zie je gelijk terug op de weegschaal.

Nieuwe week dus nieuwe kansen op naar weer goede motivatie. Ik wil echt die kilo's kwijt raken dus we gaan weer volop aan het water en punten tellen. Verder moet ik ook echt weer even langs de sportschool want daar ben ik ook al eventjes niet geweest. Volgende week wil ik dus weer kunnen vertellen dat ik flink wat onsjes kwijt ben en ik ga er helemaal voor. De lente is al begonnen en met daarna de zomer willen we toch weer mooi in onze bikini eruit zien.

Let's do this!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.