vrijdag 11 april 2014

Afvallen met Weightwatchers 10-04-2014De week zit er inmiddels alweer op en dat betekend dat de donderdag weer aangebroken is. Het was een onwijs rare week want maandag zat er maar liefst 8 ons bij. Hoe dan? Ik begreep er even helemaal niets van want had echt ook mijn best gedaan in het weekend. De rest van de week zag ik het toch wel een beetje somber in en besloot niet meer op de weegschaal te staan.

________________________________________________________________

Donderdagmiddag ik kwam terug uit Hoorn want was even bij Jasper geweest omdat zijn paps de dag ervoor jarig was. Woensdagavond dus daar gegeten en een stukje bokkenpotentaart gehad want ik was toch wel aangekomen. Ik kwam dus thuis en rende de trap op om op de weegschaal te staan. HUH! 8 ons eraf hoe dan? Ik was echt super blij want dit zou betekenen dat ik toch deze week lekker was afgevallen. Smiddags had ik rond een uur of 5 dorst en besloot een blikje cola light te drinken. Een uur later vlak voordat we naar de cursus gingen dook ik op de weegschaal en wat nu maar 4 ons eraf. Ik kom dus echt serieus aan van alle kleine dingetjes grrr...

Nog even bij mijn zus thuis gezeten en op naar de weightwatchers cursus. Yeaaah! en daar was er maar liefst 8 ons vanaf. Ik ben zo super blij dat het weer de stijgende lijn op gaat. Over 2 weken moet ik wel weer in bikini en ik voel me er nu al een stuk zekerder bij. Ben nu namelijk 7.5 kg kwijt en voel me goed. Natuurlijk heb nog een hele weg te gaan maar I can do this. Samen met moeder, zus en haar vriendin gaan we de goede kant op. Mijn mams is al ruim 15 kg afgevallen die is helemaal goed bezig al gaf de app van weightwatchers wel aan dat ze naar een huisarts moest omdat het te snel gaat haha.

Op naar weer een nieuwe week om nog meer onsjes af te gaan vallen. Ik ben nu weer goed gemotiveerd en dat is ook erg belangrijk want Weightwatchers is geen dieet maar een nieuw eetpatroon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.