zondag 27 april 2014

Afvallen met Weightwatchers 24-04-2014

Het is alweer een paar dagen geleden dat ik op de weegschaal stond bij de Weightwatchers cursus. Helaas en totaal niet begrijpend was ik 1,4 kg aangekomen. Néé ik heb me met de paasdagen niet vol gevreten en alles netjes geteld dus hoe dan? Grrr..

_________________________________________________________________


Ik zit even in een dipje! Ik baal zo verschrikkelijk dat ik zoveel ben aangekomen want doe echt super mijn best. In het paasweekend ben ik samen met mijn vriend wezen steengrillen en de ochtend daarop croissantjes. Voor de rest gegeten wat ik mag zonder extra's + heel veel water gedronken. Het probleem is momenteel dat ik 2 liter water drink en niet tot weinig naar de toilet ga. Mijn weightwatchers coach adviseerde mij om meer vezels te gaan eten door middel van bruin brood. Helaas ben ik een lastige eter en lust ik absoluut geen bruin brood dus moet het ergens anders in gaan zoeken.

Op naar even een week vakantie! Met koningsdag ben ik aan een heerlijke oranje tompouce gegaan en hebben we savonds shoarma gegeten. Deze week zal ik niet veel opletten al hoewel ik eet mezelf ook niet tonnetje rond. Na mijn vakantie ga ik ook mijn best doen om minimaal 2 x naar de sportschool te gaan want nu verwaterd dat ook een beetje.

Het moet goed komen dat weet ik maar ik moet even uit dit dipje komen. Ik baal en grrr.. het liefst eet ik nu een bonbonbloc helemaal op in mijn eentje of iets anders. Maar néé ik word aan alle kanten gesteund en het gaat goed komen. Op naar het moment dat de onsjes er weer af vliegen.

I CAN DO THIS!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.