dinsdag 29 april 2014

Dag 1: Center Parcs Eemhof


Goedemorgen, ik zal elke ochtend even een klein dagboek verslag online posten over onze vakantie. Eind van deze week komt er een uitgebreid artikel online met foto's en filmpjes.

________________________________________________________________

Maandag 28 februari, Yeah! Eindelijk tijd om echt te gaan genieten van onze vakantie en op naar Zeewolde. We gingen eerst nog even langs de Jumbo, Zaandam en op naar onze eerste stop van der Valk Almere. Onze vakantie begint dan al met een heerlijke lunch. Van der Valk Almere heeft echt een luxe uitstraling en de lunch was verrukkelijk. Jasper nam een uitsmijter ham kaas en ik een Kipsaté. De patat die erbij geserveerd werd kwam in een klein frituurmandje erg origineel.  Nadat onze buikjes vol zaten was het tijd om verder te rijden.
Vanaf de van der Valk was het nog 19 minuten rijden. Via een lange saaie weg kwamen we dan terecht op de slingerweg waar het park was. Drukte drukte want het is natuurlijk meivakantie maar in nog geen 5 minuten hadden we onze sleutel en reden we door. Zoals eerder al verteld verbleven we in een hotelappartement en waren we erg benieuwd hoe dit eruit zou zien. Het zag er helemaal niet uit als een hotel maar wel super leuk en heel erg dichtbij het centrum.  De koffers in onze kamer gezet en daarna naar de parkeerplaats gereden. Ondertussen een stukje over het park gewandeld en langs de informatiebalie gegaan.We hadden besloten om naar het Pancakes restaurant te gaan alleen bleek deze helaas gesloten te zijn. Verder was veel al volgeboekt en gingen we in ons huisje aan de slag met pannenkoeken beslag. Nadat de pannenkoekjes op waren hebben we even op bed gelegen en zijn daarna naar de welcome night gegaan. Helaas niets gewonnen maar wel even een paar spelletjes gespeeld in de game hall. Toen was het alweer half 11 en zijn we vertrokken naar ons huisje om heerlijk te gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.