woensdag 30 april 2014

Dag 2: Center Parcs Eemhof


Dinsdag 29 april, Goedemorgen onze eerste ochtend in Center Parcs de Eemhof. Heerlijk geslapen want de bedden zijn top! Ik vind het altijd wel fijn dat je de vogeltjes nog hoord fluiten en naar buiten kijkt waar het nog erg stil is. Jasper lag nog even te snoozen en ik ben ondertussen even gaan rondneuzen op mijn mobiel.

Nadat Jasper ontwaakt was zijn we gaan ontbijten en kwamen we er achter dat zijn mobiel weg was. Het hele huisje op zijn kop maar geen mobiel. Receptie gebeld en kregen we te horen dat we naar de Action Factory moesten waar we savonds zaten. Daar werden we weer naar het aankomst punt gestuurd. Aangekomen bij het aankomst punt hadden we een hele vriendelijke jongen die even ging bellen en wij hadden de indruk dat hij was gevonden maar we moesten wel nog even naar de informatiebalie. Het hele park inmiddels door maar daar waren we dan en kregen we te horen dat er een onderzoek ging plaats vinden en wij een formulier moesten invullen. Bij de vraag of ze hem hadden deden ze heel vaag dus besloot Jasper zijn telefoon maar te gaan blokkeren.


Aangezien je nu nog weinig kon doen hebben we het avondeten geregeld en zijn gaan zwemmen. Ik had mijn bikini al aan want ik weet hoe snik heet het altijd is. In het zwembad aangekomen was er totaal geen plek meer om even je spullen neer te zetten dus die lagen aan de zijkant. Heerlijk wezen zwemmen, door de wildwaterbaan en Jasper nog de glijbaan. Het was al laat dus werd het steeds drukker en drukker en besloten we om even te gaan lunchen.

De lunch was op en Jasper belde met T-mobile. Zij vertelden hem dat hij zijn abonnement mocht verlengen dus morgen gaan we een nieuwe telefoon uitzoeken voor hem in Almere. Daarna was het even tijd om in bad te gaan en ja heb ook even de bubbels aangezet. De tijd vloog voorbij en voordat je het wist was het alweer tijd om aan het dinerbuffet te gaan. Voor wie hier niet bekend mee is zie het als een all you can eat restaurant. Keuze uit pasta, rijst, patat, diverse vlees/vis en kip soorten zoals een kipschnitzel, tournedos, frikandel, groenten, salades en een uitgebreide desserttafel. Onze buikjes zaten na het eten lekker vol en toen was het tijd voor de Crazy Bingo. 


Alle activiteiten zijn iets van het centrum af in de Action Factory ongeveer 5 minuten lopen. Helaas niets gewonnen al zat ik wel heel dichtbij met het eind spel. De prijzen vinden wij alleen wel karig vergeleken met andere parken maar dat mag de pret niet drukken. Ik besloot trouwens tijdens de bingo ook nog een Mojito Razz te nemen en hij was goed te doen. Na de bingo nog even in de game hall geweest en toen naar het huisje. Daar hebben we Project P gekeken over pesten en wat een heftig programma maar goed dat het bestaat.


1 opmerking:

  1. Zat je blog te lezen. Leuke artikels. Center Parcs zwembaden vind ik echter saai. Echt een leuk subtropisch zwembad in Zwolle.

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.