maandag 21 april 2014

Dekatuintje 2014Na het grote succes van vorig jaar komt de Dekamarkt weer terug met Dekatuintje. Dit jaar nog leuker dan het jaar daarvoor want ze hebben het spaar assortiment uitgebreid. Begin van de actie was iedereen dolenthousiast over alle zaadjes die er waren maar op een gegeven moment waren alleen maar de bloemenzaadjes nog in trek. Helaas heb ik de zaadjes nog niet gezien maar zodra ik ze allemaal heb doorgespit zal ik hier nog even een update over doen. Waar kunnen we eigenlijk dit jaar voor sparen?
* 3 zegels = Gratis handschoenen
* 4 zegels = Gratis starterskit
* 4 zegels = Gratis navulkit
* 5 zegels = Gratis gietertje
* 8 zegels = Gratis juten doorkweektuin
* 10 zegels = Gratis juten doorkweekpotZoals jullie kunnen zien de artikelen uitgebreid om je eigen kleine tuintje te maken. Ik denk dat vooral de juten doorkweektuin en doorkweekpot een favoriet zullen zijn. Maar hoe werkt het nou precies ik zal het nog even uitleggen.

Van zondag 20 april t/m zaterdag 10 mei 2014 krijg je bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis zakje zaaigoed. Vorig jaar waren dit komkommers, zonnebloemen, radijsjes etc. Bij aankoop van speciale artikelen die in de folder staan krijg je 1 of meerdere spaarzegels. Hiermee spaar je voor één van de 6 artikelen die ik hier boven heb genoemd. Zodra je je zegels bij elkaar heb gekregen doe je het artikel bij je boodschappen en handig je de spaarkaart over aan de caissière. Tot zaterdag 26 mei 2014 kunnen de spaarkaarten ingeleverd worden.

Ik denk dat het weer een succesvolle spaaractie zal zijn en veel kinderen weer druk aan de slag zullen gaan in de tuin met hun ouders. Alvast veel tuinierplezier .

Voor meer informatie kijk even op: www.dekamarkt.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.