zaterdag 5 april 2014

Gratis bij Deen: Bertolli melange zacht


 
 
Er is al een tijdje geen Gratis bij Deen online geweest en aangezien ik het zelf altijd leuk vond om te maken ga ik hem er weer in gooien. Deze maand kunnen we de Bertolli melange zacht testen. Dit is kuipje boter van 225 gram. Dan hoor ik je al denken wat is er zo speciaal aan boter? De boter van Bertolli bevat namelijk een mix van boter en olijfolie oftewel een subtiele zachte botersmaak. Tot zaterdag 19 april 2014 kunnen we het product kopen en terugvragen via de website.
 
Hoe werkt het ook alweer?
 
- Je koop het product in een Deen supermarkt
- Vraag om je kassabon en neem deze mee
- Bezoek de website: www.deen.nl/gratis
- Vul daar je gegevens in
- Je ontvangt het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening

Ik heb hem nog niet gekocht maar ben wel heel erg benieuwd erna aangezien ik geen liefhebber ben van boter maar wel olijfolie. Zou deze boter mij toch kunnen verassen en ervoor zorgen dat ik het ook nog lekker ga vinden dat is nog de vraag. Zodra ik hem gekocht heb ga ik hem ook even reviewen voor jullie en maak ik hier een uitgebreid artikel over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.