vrijdag 4 april 2014

Let's do this Hardlopen les 3!Inmiddels is het alweer twee weken geleden dat ik les 3 heb gevolgd en ik kwam er achter dat hij nog helemaal niet online is gekomen. Doordat er even van alles om me heen gebeurde zit er nu een dikke laag stof op mijn hardloopschoenen. Les 4 wil ik dit weekend namelijk weer gaan volgen want de ladiesrun staat zo voor de deur. Op naar les 3 en het was een herhaal lesje van les 1 en 2 maar toch gaat het beetje voor beetje steeds weer wat beter met hardlopen en ik vind het ook heel erg fijn.

Dit was mijn hardloopschema voor vandaag:

* 1 minuut hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 1 minuut lopen
* 1 minuut hardlopen

Herhaling bij deze lessen vind ik niet erg omdat de muziek niet het zelfde is dus je merkt er heel weinig van. Tot nu toe is dit mijn favoriete les aangezien de muziek echt onwijs leuk was en ik met een grote smile op mijn gezicht liep. Op naar les 4!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.