dinsdag 8 april 2014

Mijn hairextensions gaan eruit!


Alweer een aantal weken geleden heb ik bij de kapper een afspraak gemaakt om mijn hairextensions eruit te halen. Vrijdag 25 april zal ik even een aantal uur bij de kapper zitten om de hairextensions eruit te halen, klit vrij maken en kleuren. Ik heb er best wel zin in en ben heel erg benieuwd naar het resultaat.

_____________________________________________________________

Donderdag 19 december 2013 heb ik na heel lang nadenken besloten om hairextensions te nemen en tot op heden ben ik er heel blij mee. Momenteel zitten de hairextensions er 3 maanden in en bijna 3 weken. Ze zien er naar mijn mening echt nog prachtig uit. Ik had ook niet anders verwacht aangezien ze nog een aantal keer in mijn haar komen. Al ben ik nu toch ook wel toe aan weer mijn eigen haar en even geen hairextensions.

Twee weken geleden ben ik mijn eerste pluk hairextension verloren. Ja dit was echt even een momentje waarbij ik dacht het word echt tijd dat ze eruit gaan. Mijn kapster had verwacht dat er al eerder een aantal uit zouden gaan omdat ik heel erg dun en fijn haar heb. Mijn eerste hairextension die ik verloor kwam van de onderkant dus zie je helemaal niks van. Alleen begint mijn haar steeds meer klitvorming te krijgen en dat is een teken dat de extensions eruit moeten anders kan het schadelijk zijn voor je haar. Ik kan het nog allemaal redelijk goed uitkammen maar het is even mooi geweest.Ik kijk er namelijk echt heel erg naar uit om weer even zonder nep haar rond te wandelen. Het valt namelijk nu de laatste tijd steeds meer mensen op dat ik hairextensions in heb en dat was niet de bedoeling. Mijn haar is best een stuk gegroeid dus groeien de extensions automatisch ook mee waardoor ze zichtbaar zijn. Buiten dat om lijkt het me ook fijn om weer even snel snel onder de douche te stappen mijn haar te doen en klaar. Dit kan allemaal niet met hairextensions want met nat haar slapen is absoluut verboden. Liefst na het douchen gelijk je haar drogen en het uitborstelen van klitten is nog best een werkje.

Nadat de hairextensions eruit gehaald zijn laat ik weer high lights in mijn haar zetten want mijn haar is erg donker geworden. Daarna zal ik 2 a 3 maanden het weer even gaan doen met mijn eigen haar om alles even rust te geven. Rond half Juli wil ik weer een bezoekje brengen bij de kapper om een mooie volle bos met haar te krijgen. Ik zal jullie weer een update geven als de hairextensions eruit zijn en hoe ik me er dan bij voel.

Klik hier om mijn ervaring zonder hairextensions te lezen na een maand.

Liefs x

1 opmerking:

  1. Verstandig om even een tijdje de hairextensions eruit te houden! Zo blijft je haar onbeschadigd. En zoals je al aangeeft is het ook weer lekker om snel onder de douche te kunnen stappen.

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.