maandag 28 april 2014

Moederdag cadeautips!Moederdag staat alweer bijna voor de deur. Zondag 11 mei gaan we onze moeders weer lekker verwennen met misschien een ontbijtje op bed of alleen een leuk cadeau. Zelf doe ik altijd samen met mijn zus een leuk cadeau. Zo begon je vroeger met een tekening of een knutselwerkje en ga je nu gezellig met je moeder uit eten. Mijn moeder hoeft nooit wat maar vind het stiekem altijd wel leuk als we toch even aan haar denken op deze dag. Ons cadeau hebben we alweer maar toch begrijp ik dat het best moeilijk kan zijn daarom hieronder een paar tips.

_________________________________________________________________

Tip 1 Geschenkset

Deze zijn te koop bij vele drogisterijen en de prijs bepaal je helemaal zelf. Bij de kruidvat heb je al een pakketje van Dove in een hartblik voor €4,99. De meeste moeders houden er wel van om zo'n verwenpakket te krijgen. Je hebt keuze uit vele pakketten denk aan een pakket met een bodylotion, cremé en deodorant. Een luxer pakket met een beautycase erbij en nog vele producten. Genoeg om te kiezen en in elke prijsklasse te verkrijgen.


Tip 2 Lovechock Rocks

Dit zijn chocolaatjes met 100% biologische producten. Tegenwoordig zijn ook onze moeders op zoek naar gezondere producten en duiken ze al snel in het biologische vak. Denk ook aan de superfood producten die tegenwoordig in de winkel liggen zoals gojibessen, chiazaad en quinoa. Er zijn maar liefst 3 smaken: 

- Mulberry/Hemp Seed
- Almond/Cinnamon
- Raisin/Coconut

Deze chocolaatjes bestaan uit een combinatie van fruit, noten en superfoods. Ook zit er reishi in dit is een kruid dat in China al duizenden jaren word gebruikt. Een lekker verwenmomentje voor je moeder of samen. Deze lovechock rocks zijn te koop bij de biologische supermarkt bij jou in de buurt.

bron: www.lovechock.com Tip 3 Hapje eten

Een onbijt, brunch, lunch of diner. Je kan het allemaal zelf verzinnen want het is jouw cadeau aan je moeder. Ga samen ontbijten of brunchen bij een van der valk in de buurt of maak het zelf. Voor een redelijk bedrag ben je samen er even uit. Ga gezellig samen winkelen en sluit dit af met een lunch of diner. Je kan het allemaal zelf zo duur maken als je wilt zolang jullie er beide maar van genieten.


Tip 4 Houd het klein!

Een bosje bloemen, een kaarsje of gewoon niks. Je bent niet verplicht om iets te geven en als je het geld er niet voor hebt begrijpt je moeder dat al helemaal. Wil je toch iets kleins geven koop een bosje tulpen of rozen. Ga even langs de action en koop een leuke kaars. Als laatste maak je moeder blij met je aanwezigheid en vertel haar hoe je haar waardeert, praat en lach met elkaar.

Ik blijf erbij dat je elke dag je moeder moet waarderen zelfs als er zo nu en dan wat momenten zijn dat het niet goed gaat. Mijn moeder en ik hebben ook vervelende periodes samen gehad maar toch waardeer ik haar heel erg. Mijn zus kwam dit jaar met een leuk idee en ik heb zelf al heel veel zin om het aan onze moeder te geven. Alvast heel veel plezier en een fijne moederdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.