donderdag 24 april 2014

Nieuw! Appelsientje van 't landEen heerlijk glas jus d'orange of een glas multi vitamientje van Appelsientje gaat er bij mij altijd wel in. Ik ben opgegroeid met de heerlijke sapjes van Appelsientje voor even tussendoor of bij het ontbijt. Opeens zag ik daar een nieuwe variant van Appelsientje namelijk: Appelsientje van 't land.

_________________________________________________________________

Deze sappen worden gemaakt van het lekkerste Hollandse boomgaardsap. De sappen komen rechtstreeks van de teler om heerlijk van te genieten. De makers van de Appelsientje van 't land sappen zijn op zoek gegaan naar de sappigste fruitsoorten die onze fruittelers al generaties lang met liefde telen. Fruit dat dichtbij tot rijping is gebracht en vervolgens met zorg tot sap is geperst. 

Tot nu toe zijn er twee smaken te verkrijgen van Appelsientje van 't land namelijk: Appel en Peer. Dit zijn natuurlijk ook de meest voorkomende smaken dus verstandig om hier mee te beginnen. In elke fles wat een liter bevat zitten minimaal 10 appels of peren en daardoor blijft de sap troebel en proef je dat het géén fabriekssapje is maar een echt sapje van 't land. In elke fles is er wel nog wat extra vitamine C toegevoegd.

Zelf heb ik de Appelsientje van 't land Appel uitgeprobeerd. Ik ben geen liefhebber van een troebel fruitsapje maar deze viel toch wel goed in de smaak. Je proeft namelijk echt een fris/zuur appeltje wat helemaal tot zijn recht komt. Zover ik weet is Appelsientje van 't land alleen nog maar te koop bij de Albert Heijn maar ik verwacht dat hier in de toekomst verandering in zal gaan plaatsen.1 opmerking:

  1. Ik heb vandaag de perenversie geprobeerd. Het is voor de prijs niet onaardig, maar er zit een vreemde ijzerachtige nasmaak aan en er zijn toch echt betere sappen met veel meer smaak. Bijvoorbeeld Flevosap of sappen van de Olmenhof (deze zijn wel een stuk duurder, maar wel lokaal product en veelal biologisch ook, geloof ik). Als je kijkt naar minder "pure" varianten is de allerlekkerste natuurlijk Mazaa peer :) maar dan heb je ook wel gelijk een berg suiker te pakken.

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.