dinsdag 22 april 2014

Nieuw! Pickwick mild blackEen kopje thee zo op zijn tijd is altijd wel gezellig en lekker. Samen met mijn moeder en zus of gewoon alleen op de bank. Van mij hoeven al die smaakjes niet zo en ga ik meestal voor een kopje rooibos of gewone thee. Zwarte thee is echt niets voor mij maar toen ik deze nieuwe variant van Pickwick zag ben ik toch wel heel erg benieuwd geworden.

_________________________________________________________________

Pickwick Mild Black is de perfecte oplossing wanneer je de smaak van reguliere zwarte thee te sterk vindt. Deze blend bestaat voor 50% uit zwarte thee en 50% oolong thee. De oolong thee is half gefermenteerd en geeft deze blend daardoor een mooie lichte kleur en heerlijk zachte smaak. Een milde thee voor iedereen. 

Wist je dat?

* Oolong is chinees voor zwarte draak

Pickwick is dus weer met iets nieuws gekomen waar ik al een aantal kopjes van heb gedronken op mijn werk. Het is zeker een milde thee en ideaal voor de zo nu en dan theedrinkers. Zelf vind ik de smaak erg vlak en zou ik hier niet een hele pot van op kunnen maar voor even een pauze moment is hij goed te doen. Hij komt heel erg in de buurt van de gewone thee van Pickwick maar toch net even iets zwaarder van smaak. 

Alle pickwick thee doosjes zijn ook vernieuwd dus ben je ze aan het zoeken in de schappen van de supermarkt houdt hier rekening mee. De verpakking is een stuk frisser en helemaal van deze tijd.

Verkrijgbaar bij de supermarkt bij jou in de buurt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.