zaterdag 5 april 2014

Op naar weer een NHA examen


 
Zaterdag 12 april 2014 zou ik dan weer een examen gaan doen in de jaarbeurs in Utrecht maar helaas gaat het niet door. Ik moet namelijk onverwachts toch werken en kan absoluut geen vrij krijgen omdat ik de laatste tijd al zoveel vrij moest hebben. Aan de ene kant baal ik er onwijs van want het was een herexamen en ik hoopte deze nu eindelijk te halen. Andere kant heb ik ook eigenlijk de laatste weken niet in mijn boeken gezeten en het misschien toch wel mis weer was gegaan.

Hoe nu weer verder?

Ik ga er weer helemaal voor en heb voor 5 juli weer een examendag. Vervelend genoeg valt dit wel net in de vakantie met mijn schoonfamilie maar we blijven een dag langer in Nederland voor mijn examen. Ik hoop zelf deze opleiding volgend jaar Januari af te kunnen sluiten en dan heb ik het eerste papiertje binnen.

Natuurlijk ben ik ondertussen ook bezig met mijn nagelstyling opleiding wat ook op een laagje pitje stond. Inmiddels heb ik wel echt een nagellak koop verslaving. Mijn nagellakstash groeit met de dag want elke keer als ik een drogisterij binnen wandel kom ik wel eens weer iets tegen. Ik heb nu 3 lessen opgestuurd naar mijn docent en tot nu toe met super resultaten. Mijn eerste les was een 9, de tweede een 9.2 en de derde een 9. Het gaat dus goed en ik ben heel erg gemotiveerd. Mijn mini nagelstudio begint ook al erg vorm te krijgen en wie weet over een halfjaartje wandelt mijn eerste klant wel binnen.
 
 
Ik probeer ook zo veel mogelijk wat met beauty te maken heeft te delen met jullie op mijn blog van swatches van nagellak tot aan wattenschijfjes. Jullie hebben vast al het één en ander voorbij zien komen op mijn blog. Tips zijn altijd welkom of een product die geliefd is bij één van jullie laat het me vooral weten. Ik wil waarschijnlijk ook filmpjes uiteindelijk gaan opnemen maar dat zal nog wel even duren tot ik wat beter ben haha.

De examens voor mijn nagelstyling opleiding komen pas nadat ik mijn papiertje van mijn sales binnen heb omdat deze opleiding toch het meeste prioriteit heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.