donderdag 3 april 2014

Phone wallet ( Telefooncase en portemonnee in één )


 
Tijdens het uitgaan, bij mooi weer of een dagje weg heb je altijd je mobiel en portemonnee nodig alleen om gelijk een grote tas mee te nemen is dan weer onhandig. Terwijl ik op de winterfair liep in Rotterdam vorig jaar kwam ik deze Phone wallet tegen. Hoe handig mijn telefoon en portemonnee in één maar zou dit in praktijk ook echt handig zijn?

Samen met mijn moeder besloten we er één te kopen want  heb altijd het liefst zo min mogelijk mee als ik weg ga dus dit zou perfect voor mij zijn. Helaas want ik gebruik hem nooit. Ten eerste heb ik een Samsung galaxy S4 waar een flipcover op zit en hij past er eigenlijk niet eens in. Ik moet namelijk een beetje geweld gebruiken om het goed passend in het tasje te krijgen. Qua portemonnee heb ik er helemaal niet op aan te merken een prima formaat en genoeg ruimte voor briefgeld of pinpas.De portemonnee bestaat uit drie vakjes aan de voorkant voor je pasjes en daarachter twee vakjes voor briefgeld of muntgeld. Vooraan zit een ritssluiting zodat al je muntgeld in je portemonnee blijft zitten altijd wel handig. De flap sluit je met een druksluiting waardoor alles goed op zijn plaats blijft zitten. Verder zit er nog een riempje bij om aan je hand te wikkelen om zo makkelijk je phone wallet mee te nemen. Ten slotte wat een grote pluspunt is dat je gewoon je muziek kunt luisteren omdat er een koptelefoon aansluiting in het tasje zit.

Zou ik hem aanraden? Ja en Nee, als een kleine portemonnee voor het uitgaan is hij echt prima maar niet voor dagelijks gebruik. Heb je een telefoon groter dan de Samsung galaxy S4 denk aan de Samsung Note dan is dit niks voor jouw want helaas daar is deze phone wallet niet voor gemaakt. Het is voor mij echt een miskoop ik houd het bij mijn grote portemonnee waar mijn telefoon ook makkelijk in past. Ben je toch nieuwsgierig gevonden ik zal even een link plaatsen van een website die hem verkoopt want ze zijn te koop in 8 verschillende kleuren. Verder is hij betaalbaar want voor € 10,- heb je al een Phone wallet in huis.

Link: Phone wallet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.