zondag 6 april 2014

Plog zaterdag 5 april

Tijd voor weer een plog aangezien dit alweer een tijdje geleden is. Vandaag ging ik gezellig een dagje op stap met mijn moeder, haar vriendin en mijn zus. Daarna naar Hoorn om samen met Jasper weer te zijn.

______________________________________________________________________________

 

Goedemorgen het is 7:50! Ja zelfs in het weekend word ik altijd vroeger wakker want uitslapen is bij mij maximaal tot 9 uur. Ik weet het voor de meeste is dat juist vroeg haha. Ik houd er wel van om dan nog even een halfuurtje in bed te blijven en een te rommelen op mijn mobiel.

 

Nadat ik eerst de vlog van Mascha op Beautygloss heb gekeken controleer ik daarna of mijn artikel wel online staat en post hem op twitter. Voor wie nog niet bekend is met mijn twitter hier is de link. Vervolgens kijk ik ook mijn statistieken van de dag ervoor en elke keer stijgen de bezoekersaantallen weer waardoor ik nog meer gemotiveerd word om beter mijn best te doen.

 


Tijd om even te ontbijten en hoe lief mijn paps had pistoletjes gehaald. Voor de gein had ik dit gisteren laten vallen omdat hij altijd op zaterdag brood haalt en daar lagen ze dan. Mijn moeder zei nog dat ze een paar uur vroeger lekker warm waren maar helaas toen sliep ik nog. In combinatie met de kiprollade van de Deen was dit echt een heerlijk ontbijt.


In de auto op naar Purmerend waar ik deze foto van mijn zus nam. Wij vertrekken altijd het liefst zo vroeg mogelijk omdat het dan nog rustig is in de stad. We waren eigenlijk van plan om even gezellig naar de Albert Cuyp te gaan maar aangezien er in eerste instantie slecht weer zou komen besloten we naar Purmerend te gaan. Achteraf had dit niet gehoeven want het was een prachtige dag.
 
 

Eenmaal in Purmerend aangekomen zijn we eerst even naar de Hema gewandeld. Daar namen we wat te drinken en een taartje. Wij maken van een dagje weg ook echt een goed dagje weg. Ik nam een Coca Cola light en een Aardbeienvlaai die lekker fris was. Normaal gesproken is het standaard voor mij dat ik met een tompouce aan tafel zit maar besloot eens wat anders te nemen.

 

Shopping time! Ja bij Zeeman kan je ook leuke dingen scoren want hier koop ik altijd mijn Bh's. Zoals ik al eens eerder heb verteld ze hebben hier grote cupmaten en hun lingerie begint er ook steeds mooier uit te zien. Verder koop ik hier ook wel eens T-shirts voor Jasper omdat er helemaal niks mis mee is en er leuk uit ziet. Gelukkig is mijn vriend niet zo moeilijk.

 

Mijn zus maakte deze foto voor mij terwijl ik aan het afrekenen was in de C&A. Al sinds een aantal jaar slaag ik steeds voor jassen bij hun. Gek genoeg ook alleen maar bij de C&A in Purmerend haha. Hun collectie jassen hangt ook goed duidelijk bij elkaar. Ik was namelijk op zoek naar een tussenjas omdat ik nu met het mooie weer nog in mijn winterjas liep en dat is erg warm. Nog geen paar tellen de winkel in en ik vond mijn ultieme tussenjas namelijk een beige Trent coat met een leuk zwart detail. Gelukkig hing mijn maat er nog dus gepast en gelijk meegenomen.

 

Als grote Coca Cola liefhebber kon ik dit slaapshirt toch niet laten hangen. Hij was afgeprijsd van €17,- naar €10,- en bij de kassa ging er nogmaals 20% korting af oftewel hij was maar €8,-. Momenteel terwijl ik mijn plog aan het typen ben heb ik hem al aan en het is een hele fijne stof. Dus ben je ook een Coca Cola fan hij is te verkrijgen bij de V&D.

 

Terwijl mijn zus hier nog even naar binnen liep in een winkel van La Place kreeg ik bijna ruzie met een meneer. Ik ging namelijk netjes op zij voor hem en hij begon te zuchten nou dat hoef je niet bij mij te flikken want ik zeg er wat van. Mijn moeder en haar vriendin vonden het wel grappig en liepen ondertussen gewoon door.

 

We waren bijna uit gewinkeld dus besloten we een broodje te eten bij het vaste tentje waar we altijd komen in Purmerend. Na lang twijfelen tussen een hamburger of een broodje carpaccio ging ik voor het laatste. Achteraf heel erg spijt van! Normaal gesproken op een broodje carpaccio zit nooit boter en hier wel. Zelf walg ik echt van boter en zodra ik het in mijn mond heb spuug ik het uit. Daar in tegen twijfelde ik erg of de carpaccio wel echt ossenhaas carpaccio was want het was echt niet lekker. De hoeveelheid oude kaas er overheen was voor mij ook veels te veel oftewel weg gegooid geld want heb hem laten staan. Heel erg jammer want hun broodjes zijn meestal erg lekker.

 

Inmiddels waren we weer home sweet home en ben ik mijn tas in gaan pakken voor naar Jasper. Het is prachtig weer dus zocht ik mijn grijze birkenstock slippers maar kon ze helaas niet vinden, toch maar weer mijn lage laarsjes aan. Ik ging met de trein richting Jasper en besloot alvast een kaartje via de website te bestellen zodat ik dat niet meer op het station hoefde te doen. Rond half 4 bracht mijn mams me naar het station toe.

 

Daar zitten we dan in de trein op weg naar Hoorn. Ik verbaas me er elke keer weer over hoe snel je er bent. Zodra je Purmerend uit bent zit je zo in Hoorn. In de trein wat youtube filmpjes gekeken en toen kon ik alweer uitstappen. Gek genoeg stopte de trein dit keer op een ander perron waardoor Jasper aan de verkeerde kant stond.

 

De belichting van deze foto is echt drama aangezien Jasper lichtblauwe gordijnen heeft en dat erg een effect heeft op foto's. Hier was hij de boodschappen aan het uitpakken om daarna aardappelen met sla en een schnitzel te eten. Daarna plofte we op bed met een leuk filmpje.

 

Zaterdagavond is quiz avond want dan doe ik meestal gezellig mee met: Weet ik veel! Dit keer had ik een magere 5.6 want bepaalde vragen verbaasde ik me echt over hoe ze aan het antwoord kwamen haha. Daarna ben ik in slaap gevallen.

Liefs xGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.