maandag 7 april 2014

Review: AA drink hydration zero sugarVan het weekend liep ik door supermarkt Deen en zag ik terwijl Jasper zijn energydrankjes pakte een AA drink variant zero Sugar. Gelijk was geïnteresseerd hierin want vroeger was ik echt een AA liefhebber maar omdat het zo'n een suikerbom is heb ik het al jaren niet meer gedronken. Zou deze AA zero Sugar net zo lekker zijn als de normale AA? We gaan het mee maken.
______________________________________________________________________________

Voordat ik altijd een artikel schrijf google ik het product om te kijken wat er zo allemaal op internet staat en gek genoeg kon ik best weinig vinden over deze zero Sugar variant. Zover ik zag verkopen tot nu toe alleen de groothandels de AA zero Sugar. Dus supermarkt Deen zou één van de eerste supermarkten zijn die deze verkoopt of ik heb hem gewoon altijd over het hoofd gezien haha.


Ik kocht de 0.5 liter fles voor €0,85. Redelijk betaalbaar aangezien alle prijzen van AA rond dit bedrag liggen. Maar waar we het meest benieuwd naar zijn is natuurlijk de smaak. Zoals ik al aangaf heb ik al een tijd lang geen AA gedronken maar is de smaak nog wel bekend bij mij. Voor de zekerheid liet ik Jasper ook mee proeven omdat hij AA drink wel zo nu en dan nog koopt.

Bij de eerste slok herkende ik gelijk de AA smaak terug hoe ik hem ken dus was erg enthousiast. Jasper daarin tegen vond hem iets zuurder maar wel lekker. Verder herkende we beide gewoon hoe AA moest smaken en hebben we er niets op aan te merken. Ik ben wel van mening dat je AA wel lekker moet vinden omdat het zijn eigen smaak heeft en zoet over komt. Waarom zou je dan nog kiezen voor de gewone variant als je ook de zero Sugar kan kopen? Natuurlijk blijven energydrankjes nooit echt goed voor je maar na het sporten is het wel even een kleine oppepper en zie ik er geen kwaad in. Ik denk dat de supermarkten echt deze AA zero Sugar in huis moeten halen want zero producten zijn momenteel wel helemaal hot en al helemaal als ze dezelfde smaak hebben.


Ingrediënten:

Water - Voedingszuur: citroenzuur - stabilisators: dextrine en E445 - kaliumsorbaat - antioxidant: ascorbinezuur - zoetstoffen: acesulfaam K en aspartaam - kleurstof: beta caroteen, zout, vitamines B2, B5 en B6 - bevat een bron van phenylalanine

Verkrijgbaar bij supermarkt Deen en groothandels.

3 opmerkingen:

 1. Hi, ik kwam jouw blog toevallig tegen in mijn zoektocht naar de ingredienten van AA zero sugar. En zoals ik al verwachtte zitten er zoetstoffen in deze variant van AA. Jammer. Persoonlijk zou ik liever de gewone blijven drinken dan al die chemische troep, of chocomelk wat ook erg goed is na het sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen,

  Dat was ook precies wat ik dacht dan proberen ze er een sugar free variant van te maken maar toch zitten er weer verkeerde ingrediënten in helaas. Chocomelk is altijd lekker toch :)

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas is het nog steeds niet echt gezond. E202, ook wel Kaliumsorbaat, is een slecht e-nummer. Het is een chemisch conserveermiddel en kan een wisselwerking aangaan met nitraten en astma, neusverkoudheid, darmstoornissen, huidallergieën en geboorteafwijkingen veroorzaken.Ik dronk het vroeger ook, maar ben nu overgestapt op Energy van www.purevitamines.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.