woensdag 9 april 2014

Review: Danone Oikos


Wie kent het niet die vervelende momenten waar je heel erg trek hebt. Om dan gelijk een ongezonde snack te pakken waar je toch niet vol van raakt is ook drie keer niks. Vaak moet je ook gelijk een grootverpakking kopen en ik ken mezelf dan gaat alles op. Néé tijd voor iets anders misschien iets als Danone Oikos?
 
______________________________________________________________________________
 
Danone heeft namelijk iets nieuws bedacht: Danone Oikos. Dit is een bakje vol yoghurt en een frisse fruitlaag onderin het bakje. De yoghurt is gemaakte van een dubbele hoeveelheid melk gebruikt. Hierdoor is de Danone Oikos rijk aan proteïnen, lekker stevig en vol van smaak. Hij is verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende smaken:
 
* Aardbei
* Bosbes
* Perzik
* Passievrucht
 Onder de yoghurt ligt bij elk bakje een frisse fruitlaag van echte aardbeien, bosbessen, perziken of passievrucht. Doordat de yoghurt wat zuurder is en de fruitlaag fris en zoet maakt het een perfecte combinatie. Zelf heb ik de Oikos aardbei en Oikos Perzik geprobeerd en vind het heel dicht in de buurt komen van de Optimel Griekse Stijl. Ik ben namelijk echt geen yoghurt liefhebber maar deze kleine toetjes vallen bij mij in de smaak. Ja, ik zie het als een toetje of een licht tussendoortje maar niet om echt mijn trek te stillen.
 
Ik heb ze tot nu toe gezien bij de Albert Heijn, Deen en Dekamarkt. De laatste 2 supermarkten hebben nog niet alle smaken te koop. De Albert Heijn XL bij mij in de buurt heeft alle 4 de smaken.

Voor meer informatie neem even een kijk op www.danone.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.