dinsdag 22 april 2014

Review: Philips Airfryer


Tijdens het bloggersevent van Mora kregen wij een Philips Airfryer mee met Mora snacks. Dit was natuurlijk echt overweldigend voor mij en ik was gelijk erg benieuwd hoe hij in praktijk zou zijn. De airfryer heeft alleen een paar weken nog stil gestaan tot vorige week. We hebben hem getest en zijn enthousiast!

_________________________________________________________________

Wat beloofd Philips allemaal met de airfryer?

* Je hebt geen olie nodig tijdens het bakken van de producten
* De producten krijgen een knapperig korstje
* Door het digitaal scherm is alles makkelijk in te stellen
* Een favoriete knop waarbij hij je favoriete gerecht bewaard
* Je kunt grillen, frituren, bakken en braden
* Gemakkelijk schoon te maken
* Geen nare luchtjes

Dit is een kleine greep wat te vinden is in de beschrijving van Philips over de airfryer en ik zal deze puntjes stap voor stap behandelen hoe mijn ervaringen hiermee waren.* Wij hebben frikandellen en bitterballen uitgeprobeerd in de airfryer en nee geen olie gebruikt. Na ca. 11 minuten waren de frikandellen klaar en zagen ze er prachtig uit. Ik opende de pan en zag een frikandel hoe hij ook uit de frituurpan komt en de smaak was net zo lekker. Dan de bitterballen ik heb gewoon wat geprobeerd en wat bleek je moet ze zo nu en dan even omdraaien anders krijg je geen mooi bruin kleurtje. De smaak daarin tegen was wel heerlijk.

* Ja zeker de producten hebben zeker een knapperig kostje net als dat je een frikandel of kroket hebt gebakken in de frituurpan maar dan een stuk gezonder

* Het was even zoeken naar de aan knop maar dit bleek een simpel touch knopje te zijn. Het instellen gaat simpel en makkelijk alles via een touchscreen en duidelijk te zien.

* Deze favoriete knop heb ik nog niet gevonden maar als hij er is dan is dat super makkelijk.

* Tot nu toe alleen nog maar gefrituurd maar wat ik heb gelezen van andere bloggers die er zelfs een taart al in hebben gebakken is dat ook zeer succesvol maar dat is voor later. Ik zal waarschijnlijk de airfryer grotendeels gebruiken voor snacks.

* Tijdens het maken van je producten komt er ook wat vet uit het product en dit komt in een bak terecht die je makkelijk in de vaatwasser kan doen net als het mandje. Overige plekken kunnen makkelijk met een doekje worden schoongemaakt.

* Ik had zeker geen frituurgeur in huis maar naarmate de producten bijna klaar waren rook je dat wel heel goed in huis maar dat is toch juist lekker!
Ik ben heel erg enthousiast en vind alleen de prijs jammer genoeg nog wel heel erg hoog. De prijzen varieren van € 185,- tot € 275,-. Als je hier wel weer bij denkt dat het een stuk gezonder voor je is zou je het kunnen overwegen. Ik hoop daarom dat ze wat lager gaan zitten met de prijs zodat de airfryers nog beter zullen gaan verkopen. Je kunt ze online bestellen maar ze zijn ook te koop bij onder andere Mediamarkt. 

Voor meer informatie kijk op: www.philips.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.