dinsdag 15 april 2014

Review: Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat

 

Ik volg al een tijd www.pinkypolish.nl en zij zweert bij deze topcoat van Sally Hansen dus besloot hem laatst ook maar eens aan te schaffen. Ik heb namelijk tot op heden nog geen goede topcoat gevonden die ook nog eens snel droogt. We willen namelijk niet meer minuten moeten wachten tot we weer aan de slag kunnen met onze gelakte nageltjes.

_______________________________________________________

Sally Hansen Insta-Dri top coat is een topcoat die snel droogt. Aangezien ik druk bezig ben met mijn nagelstyling opleiding is zo'n topcoat natuurlijk ideaal voor mij. Ik zie mezelf namelijk over een paar maanden al zitten met een klant die een halfuur moet wachten tot ze de deur uit kan. Mooi niet! deze topcoat is echt super en binnen een mum van tijd ben ik alweer bezig met iets anders zonder mijn nagels te beschadigen.

Zoals jullie weten ben ik heel veel nagelproducten aan het testen dus ook topcoats. Ik heb veel merken al in mijn handen gehad van Miss sporty tot aan Essie en nog was ik niet enthousiast. Ik gebruik deze nu van Sally Hansen sinds twee weken en ben dolenthousiast. Je nagels zouden binnen 30 seconden droog zijn al is dit in werkelijkheid 2 a 3 minuten. ( Ja na 30 seconden kon ik weer helemaal opnieuw beginnen namelijk ) Na 15 minuten is je nagellak geheel uitgehard en ben je zeker van geen gechipte nagellak.Zelf vind ik lange en brede kwastjes heel erg fijn werken en dat is dus ook zeker een pluspunt van deze topcoat van Sally Hansen. Binnen een aantal strepen is je nagel goed bedekt met de topcoat en is alles goed verdeeld. Sally Hansen is te koop bij verschillende winkels zoals : ICI Paris XL, DA, Kruidvat maar ook bij de Big Bazar. Helaas verkopen hun alleen nog niet deze topcoat maar wel nog meer mooie kleuren nagellak. Sally Hansen is gewoon in het algemeen in een fijn merk.

Is het een aanrader? Ja zeker! Wil je vooral nu het mooier weer word mooie en verzorgde nagels zonder te lang erop te moeten wachten gebruik deze topcoat. De prijs is misschien iets aan de dure kant namelijk €10,- maar hij is het echt waard en met een topcoat doe je ook best wel lang. Houdt er rekening mee dat de prijs verschilt per winkel dus altijd goed om eerst even rond te kijken voordat je hem koopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.