donderdag 17 april 2014

Swatches: Catrice C04 Another pink panther


Nagellak, nagellak, nagellak ik droom er bijna van. Néé sinds ik bezig ben met mijn nagelstyling opleiding loop ik elke drogisterij binnen om even bij de nagellak te kijken. Zo kwam ik ook deze limited edition tegen van Catrice. Vanaf maart zijn ze te koop en tot nu toe heb ik helaas nog niet alle kleuren kunnen bemachtigen.
 
____________________________________________________________

Komend lente/zomerseizoen 2014 is pastel helemaal hot. In de nieuwe limited editon "Cremé Fresh" vind je hele mooie kleuren terug waaronder de C04 Another pink panther. Dit is hoe Catrice zelf deze nagellak collectie beschrijft:Swingende sixties! Snoepkleurtjes met ultieme dekking en ultieme glans. Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeel, mintgroen en helder framboos, allemaal met het populaire metal effect, geven nagels direct een perfect afgestemde look. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en effectief met het extra brede reservoirkwastje.


 
Oké ik ben het helemaal eens met hun beschrijving. Het kwastje is super fijn om mee te werken erg breed maar dat betekend dat je nagel zo is gelakt. Dan het belangrijkste de mooie roze parelmoer kleur. Hij glimt mooi maar toch bescheiden dus geen disco effect. Heerlijk fris lente en zomer kleurtje geschikt voor je handen maar ook zeker op je teennagels met leuke slippertjes.
 Deze collectie bestaat uit nog een aantal mooie kleuren hieronder een overzicht:
 
* C01 The Peach Boys
* C02 Make Fast at Tiffany's
* C03 Evergreen 60's
* C04 Another Pink Panther
* C05 Light you fire

Ik kijk onwijs uit naar C01 The peach boys en C03 Evergreen 60's. Zelf heb ik ook al C02 Make Fast at Tiffany's maar die vind ik heel erg tegenvallen. De prijs ligt rond de €2,99 en de lakjes vind je bij de Catrice producten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.