woensdag 2 april 2014

Terugblik maart 2014


 
Tijd voor een nieuw item op mijn blog namelijk een terugblik van elke maand. In dit artikel vind je een stukje privé terug en de top 3 best bekeken artikels van die maand.
___________________________________________________________

Maart is voor mij een hele vreemde maand waarbij mijn oma plotseling kwam te overlijden. De vrijdag voor haar begrafenis kwam mijn vriend zijn opa in het ziekenhuis te liggen en een paar dagen later overleed hij ook. Maandag hadden we zijn begrafenis wat voor mij ook weer emotioneel was. Wij beide zijn toe aan een weekje weg en dat was het leuke van deze maand want we gaan naar Center Parcs maar waar is nog de vraag. Ten slotte heb ik deze maand ook nog een leuk bloggersevent gehad van Mora en stijgen de bezoekersaantallen elke dag weer een beetje.

Er zijn altijd een aantal artikels die online komen die meer worden bekeken hieronder een top 3.

1.       Snack van de toekomst Mmm.. van Mora

Dit is ook een favoriet artikel van mezelf aangezien het natuurlijk mijn eerste bloggersevent was en ik hele leuke mensen heb mogen ontmoet. Een aantal van jullie gaven ook aan nieuwsgierig al te zijn naar de snack van de toekomst maar daar mogen we nog even op wachten.

Het eerste artikel wat ik over Maggi roerbaknoedels schreef is tot nu toe mijn meest bekeken artikel. Daarom toen Maggi met een nieuwe smaak kwam ben ik er gelijk over gaan schrijven om te vertellen hoe deze smaakt. Dat Maggi hiermee op de markt is gekomen is echt een goed idee geweest want het is makkelijk en heerlijk.

We willen allemaal gezonder eten dus de Kellogg’s special K crispy chips vallen ook goed in de smaak. Een lekker chippie zo op zijn tijd is altijd lekker en weten dat het eigenlijk niet altijd kan. Kellogg’s is hier goed op ingesprongen en heeft een krokant gezonder chippie op de markt gebracht.
____________________________________________________________

Inmiddels is het alweer 2 april en ik tel de dagen af totdat ik even 10 dagen vrij ben ( nog 26 :D ). Verder hebben we ook koningsnacht en dag voor de boeg waar ik in Alkmaar en Amsterdam te vinden ben. We gaan weer positief de maand in ook wat betreft het afvallen want dat lag door alles even stil.

Liefs x
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.