dinsdag 29 april 2014

The Amsterdam Coffee Festival

Kan jij absoluut niet wakker worden zonder een bakkie koffie of zit jij in de trein ook altijd met een koffie to go dan is dit festival misschien wel iets voor jou. 


 ________________________________________________________________

Vrijdag 2 mei en zaterdag 3 mei vind dit festival plaats op de NDSM werf in Amsterdam Noord. The Amsterdam Coffee Festival is het evenement waar de innoverende sub-cultuur van liefhebbers van koffie, thee, chocolade en aanverwante produkten beleefd wordt. Met duizenden verwachte bezoekers en in navolging van het succes van The London Coffee Festival, zijn de verwachtingen hoog. Er word verwacht dat dit evenement een onmisbare ervaring zal zijn voor koffiekenners, ‘Urban foodies’ belangrijke spelers uit de industrie en natuurlijk andere belangstellenden. Kom ook en laat je inspireren door topbarista's van Europa’s beste espressobars. Zie al de nieuwste producten en trends. Leer meer over de wetenschap achter en de kunst van een goede koffie. Het evenement biedt plaats aan verschillende SCAE kamppioenschappen, waaronder:


- De finale van het Dutch Barista Championship;

- De finale voor het NK Latte Art;
- Dutch Brewers Cup

- Cuptasters Championship 
- Coffee Roasting Championship.


Verder zal er genoeg te proeven zijn van een heerlijke bak koffie tot aan een luxere koffie coctail. Ook is er genoeg lekkers te eten als onderwerp "street food". Ook zal er genoeg muziek worden gedraaid, kunst wat te maken heeft met koffie en een koffie lab. Voor iedereen dus wel wat wils en het ze verwachten dat het net zo'n succes zal gaan worden als in Londen.


NDSM-werf,
Neveritaweg 15,
1033 WB Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.