woensdag 23 april 2014

The blacklistMomenteel heb ik echt één serie waarbij ik elke maandagavond op de bank voor zit namelijk: The blacklist. Ik volg deze Amerikaanse misdaadserie al vanaf het moment dat hij in Nederland op de televisie kwam en ben sinds dien fan. Houdt je van misdaad, drama en liefde dan is deze serie ook wat voor jou.

_________________________________________________________________


Klein stukje van het verhaal van Wikipedia:


De meest gezochte crimineel ter wereld, Raymond 'Red' Reddington (James Spader), komt het hoofdkantoor van de FBI spontaan binnengelopen om zich over te geven. Hij zegt de FBI te willen helpen met de jacht op terroristen, maar wel op één voorwaarde: hij wil alleen zijn verhaal vertellen aan de net afgestudeerde FBI-agente Elizabeth 'Liz' Keen (Megan Boone). De FBI besluit in te gaan op het aanbod, maar heeft grote twijfels over de geloofwaardigheid van zijn verhalen.

Elke week is er wel weer een andere terrorist die centraal staan maar draait daar het persoonlijke leven van hoofdrolspeelster Elizabeth Keen ook om heen. Ik zit elke week weer geboeid voor de televisie en baal onwijs als de aflevering weer afgelopen is. Inmiddels zitten wij bij de aflevering waar de vriend van Elizabeth Keen toch niet zo goed blijkt te zijn dan dat we dachten vanaf het begin. Ik wil natuurlijk niet teveel prijs geven van deze geweldige serie dus mijn advies is om echt even een aflevering te gaan kijken. Wie weet word je ook wel net als mij verslaafd aan deze Amerikaanse misdaadserie. Het is haast niet te vergelijken met een NCIS of CSI want het is van een hele andere klasse. Elke maandagavond om 20:30 is The blacklist te zien op RTL 4 en duurt maar liefst één uur.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.