dinsdag 1 april 2014

TRND Lassie rijke roerbak risottoWe mogen weer iets testen via TRND en dit keer zijn het maar liefst 6 pakken roerbak risotto van Lassie. Zelf ben ik niet een liefhebber van pasta's of rijst maar Jasper wel en aangezien hij doordeweeks ook wel eens met een vriend van hem thuis eet is zou dit misschien wel heel makkelijk voor hun twee zijn. Verder geef ik mijn moeder en zus ook nog één verpakking om uit te proberen want hun houden er wel weer van.
 
_______________________________________________________________________________
 
In mijn vorige artikels over dit onderzoekbureaus ben ik al uitgebreid erop in gegaan hoe het allemaal werkt dus kijk daar even naar via deze link. Ik heb inmiddels al van alles getest namelijk een Dolce Gusto, Tempo zakdoekjes, Grolsch Tender en nu gaan we aan de risotto.
 
Hoe werkt het?
 
In 4 minuten heb je een smeuïge risotto op tafel staan wat normaal gesproken veel langer duurt. Het enige wat je nodig hebt is een koekenpan of wok om de risotto in te bakken en bouillon en eventueel nog kruiden die je zelf zou willen toevoegen. Je kunt er verder helemaal de risotto van maken die jij wilt.

Wat zat er in het pakket die ik thuis gestuurd kreeg van TRND?

- 6 pakken Lassie rijke roerbak risotto
- 1 Lassie opscheplepel
- 1 projectboek met belangrijke informatie over risotto en Lassie
- 1 marktonderzoeksboek om je vrienden naar hun mening te vragen
- Coupons voor een Lassie proefpakket
 

Maar nu het belangrijkste valt het in de smaak? Nou ja en nee want je moet wel echt een risotto liefhebber zijn anders zou ik hier echt niet aan beginnen en verder is de risotto wel goed te doen maar of ik het echt een Italiaanse risotto kan noemen daar ben ik nog steeds niet over uit maar het is makkelijk en snel dus waarom zou je niet eens proberen. Deze roerbak risotto van Lassie is al verkrijgbaar in de supermarkten en de richtprijs ligt rond de € 1,89.


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.