donderdag 3 april 2014

Tweede boss restaurant in het Wapen van Assendelft


 
In een artikel die ik vorig jaar maart heb geschreven schreef ik over een Japans restaurant in Purmerend. Klik hier om het artikel terug te lezen. Tot mijn blijdschap zag ik van de week in de krant staan dat zij een tweede restaurant gingen openen en wel bij mij in de buurt. Win-win situatie. 

____________________________________________________________

Het tweede boss restaurant komt in het wapen van Assendelft. De eigenaars Johan en Kees van Gelderen gaan uit het restaurant en geven het stokje over aan Fong Zhou en Yong Zhou. Deze twee mannen maken er een sushi en grillrestaurant van met het All you can eat concept. Een aantal jaren geleden kwam het wokken op nummer 1 en gingen we massaal naar een wokrestaurant. Toch zijn we altijd weer toe aan iets nieuws want toen er All you can eat restaurant geopend waren vergaten we de wokrestauranten.

Vergelijk boss restaurant dan ook zeker niet met een wokrestaurant want het is echt even iets anders. Bij een wokrestaurant kun je een aantal uur achter elkaar zelf je eten pakken en heb je de keuze uit heel veel gerechten. Bij een all you can eat restaurant krijg je een lijstje voor geschoteld met alle gerechtjes waar je uit kan kiezen en deze worden bij je tafel gebracht. Meestal kun je 5 rondes bestellen en elke ronde kies je 5 kleine gerechtjes. Een all you can eat restaurant geeft naar mijn mening net iets meer luxe en is ook nog betaalbaar.

In april gaat de verbouwing beginnen en als alles een beetje mee zit zal het tweede boss restaurant 1 juni zijn deuren openen. Het restaurant zal beschikken over 125 zitplaatsen en heeft genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Het restaurant zal elke dag geopend zijn vanaf 17:00. Ik ben nu al benieuwd hoe het gaat worden en zal er vast en zeker eens binnen wandelen om te gaan eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.