zondag 27 april 2014

Voorbereiding op de vakantie!


Ja, morgen is het dan zover dan gaan mijn vriend en ik lekker een midweekje naar Center Parcs. Zoals jullie misschien in dit artikel hebben gelezen hebben wij geboekt via een Mystery Park boeking op www.bungalows.nl. Dinsdag kregen we dan eindelijk te horen dat we naar de Eemhof gaan in Zeewolde. Dichtbij de deur maar een park waar we nog nooit heen zijn geweest dus super leuk.

_________________________________________________________________

Voor het eerst gaan wij ook verblijven in een hotelappartement. Sommige parken van Center Parcs hebben namelijk ook een hotel waar tweepersoons appartementen zijn. Wij zijn heel erg benieuwd aangezien dit natuurlijk net weer even wat anders is dan een eigen huisje. Voordeel hiervan is wel dat dagelijks je hotelappartement schoongemaakt word en dus ook schone handdoeken. Nadeel zou kunnen zijn dat het wat kleiner is en in ons geval hebben we waarschijnlijk geen oven. Daarom nemen we zelf ons oventje mee op sochtends warme broodjes te kunnen afbakken. We zijn heel erg benieuwd en ik twijfel nog hoe ik jullie mee wil gaan nemen. Word het een vlog of toch elke dag een plog? Jullie zullen het vanzelf zien.


Aangezien ik vanaf donderdag al vakantie had zit mijn koffer al helemaal ingepakt maar voor Jasper gaat het vandaag allemaal beginnen. Hieronder nog een klein lijstje wat er zeker in mijn koffer moet zitten.

* Tandenborstel
* Tandpasta
* Haarborstel
* Make-up
* Reinigingsdoekjes
* Wattenstaafjes
* Deodorant
* Shampoo
* Bodylotion voor onder de douche
* Scheerschuim
* Scheermesjes
* Nagelschaartje en vijl
* De pil
* Medicijnen
* Portemonnee ( ID, Geld, Zorgpas, Bankpas etc. )
* Telefoon oplader
* Camera
* Camera oplader
* Tablet
* Tablet oplader
* Schoenen
* Slippers
* Kleding
* Panty's en Leggings
* Pyjama
* Bikini
* Sokken
* Boxers en Bh's 
* Handdoeken
* Washandjes
* Badlaken
* Boekjes en tijdschriften


Ja zelfs als ik een midweekje weg ga heb ik gewoon twee trolley's vol met spullen want je bent en blijft een vrouw. Vergeet dan natuurlijk ook nog niet mijn handtas waar ook nog van alles in zit. Vanmiddag gaan we nog wat boodschapjes halen voor in ons appartementje en wat lekkers voor onderweg. We hebben er beide super veel zin in en zijn heel erg benieuwd. Hoe zal het park bevallen? Hoe zal het hotel bevallen? Jullie horen het allemaal van me in een uitgebreid blogartikel na de vakantie. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.