zondag 6 april 2014

Wat te doen met koningsdag en nacht?


We hebben dit jaar voor het eerst weer eens een Koningsdag. Zelf zeg ik nog veels te vaak Koninginnedag want dat zit er nou eenmaal in maar néé op naar Koningsdag 2014. Koningsdag maar zeker ook nacht is er door het hele land van alles te doen en daarom heb ik voor jullie mijn koningsnacht en koningsdag als tip.

______________________________________________________________________________

Wat te doen met Koningsnacht:

Alkmaar

Vanaf 17:00 begint hier een vrijmarkt wat door de gehele binnenstad te vinden is. Sinds ik met Jasper ben gaan we hier elk jaar heen en ik verwachte een kleine markt maar je bent echt wel een aantal uur zoet. Buiten de kraampjes en kleedjes vind je ook allemaal leuke attracties en eettentjes. Houd je van markten en gezelligheid kom dan eens langs.Wat te doen met Koningsdag:

Amsterdam

Zoals velen van Nederland vertrekken we massaal naar Amsterdam. Zelf ging ik voordat ik met Jasper had altijd naar het museumplein gezellig met vrienden feesten. Deze tijd is voorbij want ik ga gezellig met Jasper richting het Vondelpark. Het gehele vondelpark staat vol met kinderen en volwassenen die hun oude meuk verkopen. Meestal samen met Jasper zijn beste vriend Dirk struinen wij over de paden op zoek naar leuke koopjes. Gek genoeg verbaas ik me er over hoeveel nieuwe spullen er nog liggen qua games en consoles. Wees er alleen wel vroeg bij wij staan voor 10:00 namelijk al voor de poorten omdat wij wel leuke dingen willen scoren voor alles weg is. Houdt er wel rekening mee als je nog nooit in Amsterdam bent geweest dat het druk is en je wel overal lopend naar toe zal moeten want het openbaar vervoer ligt helemaal plat.Zaandam

Samen met mijn moeder ben ik één jaar ook nog in Zaandam geweest en daar heb je in Poelenburg altijd een hele gezellige en leuke markt staan. Nieuw maar ook oud en genoeg gezellige eettentjes waar je nog een lekker hapje kunt eten. Verder in de parken er omheen zitten ook genoeg kinderen met spulletjes.

Op 5 mei is er ook altijd genoeg te doen qua vrijmarkten in Zaandam zet dit dus ook eens in je agenda.


______________________________________________________________________________

Zelf heb ik er al heel veel zin in natuurlijk ook omdat ik dan lekker een week vrij ben samen met Jasper maar omdat Koningsdag en nacht altijd gezellig is. Bijna alle mensen om je heen zijn gezellig en als het weer ook mee zit is het helemaal perfect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.