maandag 19 mei 2014

Afvallen met Weightwatchers 15-05-2014

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een "afvallen met Weightwatchers" online heb geplaatst. Néé ik ben nog steeds bezig alleen door de vakantie is het even op een laag pitje te komen staan maar we zijn er weer.

_________________________________________________________________

Vorige week donderdag was het dan tijd om op de weegschaal te staan en yeah! er was maar liefst 6 ons vanaf. Na 2 x te zijn aangekomen was dit weer even een fijn resultaat. Ik ben gemotiveerd om door te gaan en hoop dat de onsjes elke week er weer af zullen gaan vliegen.

Het is natuurlijk mooi weer dus het water drinken gaat steeds wat makkelijker al valt het sporten wel helemaal weg. Ik moet hier echt even een goed patroon in vinden want na mijn werk heb ik geen zin om nog de sportschool in te duiken. Mijn vriend zijn pasje is kwijt dus in het weekend zie je ons ook niet meer in de sportschool. Ik moet mezelf echt even weer zien te motiveren maar het moet goed komen. Over 7 weken ga ik op vakantie met mijn schoonfamilie en wil dan toch wel echt nog wel een aantal kilootjes lichter zijn en ik weet dat ik het kan. Ik moet gewoon weer even helemaal in het Weightwatchers patroon zien te komen en na even een klein dipje moeten we er zelf weer uit zien te klimmen.

Het weekend is alweer voorbij dus we zijn alweer druk bezig om de puntjes te tellen en goed water drinken. Ik doe mijn best qua voeding dat weet ik 100% zeker ik moet mezelf alleen even dat extra zetje nog geven voor het sporten maar i can do this. Afvallen is niet lastig maar je moet wel constant blijven opletten want even een uitschieter en het gaat mis. Ik hoop donderdag weer een mooi resultaat maar we gaan het maar afwachten. Geen hoge verwachtingen en alles is mooi meegenomen!

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.