vrijdag 23 mei 2014

Afvallen met Weightwatchers 22-05-201


Goedemorgen! 

De week is weer voorbij dus dat betekend weer tijd voor een bezoekje aan de Weightwatchers cursus. Sochtend had ik alweer stiekem op de weegschaal gestaan en dat was niet bepaald een leuk resultaat. Ik zou namelijk gelijk zijn gebleven en hoe dan? Heb deze week namelijk echt goed mijn best gedaan en dan dit. Vol goede moed ben ik naar mijn werk gegaan en heb het gewoon naast me neergelegd. Eenmaal thuis was ik toch nieuwsgierig en tot mijn verbazing waren er toch wat onsjes af maar altijd de cursus afwachten.

Daar was het weegmoment weer en ja hoor er was maar liefst 7 ons vanaf! Ja het gaat weer de goede kant op met het afvallen na een dipje. Ik heb er ook heel erg veel zin in en wil nog veel meer kilootjes verliezen. Aankomende week is er geen wegen in verband met Hemelvaart en die week erna ga ik met Jasper naar de bank. Dit betekend even helemaal zelf de touwtjes in handen en nee ik wil niet los gaan. Ik hoop zelf na deze 3 weken een super resultaat te zien op de weegschaal. Ik blijf me donderdag ook nog thuis wegen dus houd jullie op de hoogte. Hoe gaat het afvallen bij jullie? Water drinken gaat nu wel een stuk makkelijk hihi.

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.