zondag 25 mei 2014

Alweer maand zonder hairextensionsZo weet ik nog dat ik op 19 december 2013 mijn hairextensions liet zitten maar zo was het vrijdag 24 april 2014 zeker ook weer tijd om ze eruit te halen. Nu ben ik inmiddels een maand verder en hoe bevalt het me zo zonder een volle bos haar en gewoon mijn eigen haar?

_________________________________________________________________

Ik zal deze vraag gelijk beantwoorden en ik vind het HEERLIJK! ja echt even met grote letters. Ik vond mijn volle bos met haar echt prachtig en natuurlijk als het mijn eigen haar was geweest zou het geweldig zijn maar helaas. Toen de hairextensions eruit gingen was ik wel echt even in shock. Is dit namelijk al het haar wat ik nog op mijn hoofd heb zitten? Het is even een stapje terug maar ook zo fijn. Het eruit halen ging best snel alleen het ontklitten van mijn haar was wel even een werkje. Ik had namelijk 3 flinke klitten die heel rustig eruit moesten worden gekamd. Daarna was het tijd voor het knippen van de dode puntjes en flink wat high lights erin. 

De eerste keer mijn haar wassen was echt zo veel fijner + natuurlijk het makkelijk kunnen laten drogen door de lucht. Hairextensions geeft gewoon veel meer werk wat ik het zeker waard vond maar dit is toch ook wel heel fijn want het kost veel minder tijd in de ochtend of avond. In het begin miste ik echt wel even de lange haarlokken en de volle bos maar na een week was ik het ook zo weer vergeten. 

Wat vele willen weten of je haar beschadigd is na een aantal maanden hairextensions. Ik heb echt wel heel fijn en dun haar en mijn haar ziet er nu nog gewoon zeer verzorgd uit. Dit heeft natuurlijk ook wel te maken met hoe je er mee omgaat tijdens de periode dat je deze extensions draagt. Echt een tip verzorg het goed en probeer de klitten zoveel mogelijk uit elkaar te krijgen. Op een gegeven moment als het teveel gaat klitten is het ook heel duidelijk dat je extensions eruit moeten en is het tijd voor een tijdje rust. Mijn haar is dus niet beschadigd en ook geen rare kale plekken wat je wel eens op internet leest. 

Ben ik van plan om nogmaals de extensions te laten zetten? Ja maar voorlopig even niet. Mijn hairextensions kan ik nog zeker 2 keer plaatsen maar ik vind het nu even tijd voor een goede rust periode. Mijn hoofd kan rusten en niet te vergeten mijn haar. Zelf ben ik er ook even klaar mee want het vergt gewoon heel veel extra tijd en met de warmte die gaat komen waardoor je gaat zweten is het met mijn eigen haar veel fijner. Waarschijnlijk zet ik ze weer in december en dan in maart haal ik ze er weer uit. 

Dus heb je ook dun en fijn haar en overweeg je om hairextensions te nemen het kan echt geen kwaad ga alleen wel naar een kapper die zich er wel goed in heeft gespecialiseerd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.