dinsdag 13 mei 2014

Beautygloss Party 2014Inmiddels is het alweer twee weken geleden dat de Beautygloss Party plaats vond in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Toch wil ik nog even mijn ervaring delen met jullie over de party aangezien het toch de eerste keer was van mijn zus en mij.

_________________________________________________________________

Ik volg Mascha van www.beautygloss.nl al een aantal jaren en zo zag ik ook elk jaar weer de Beautygloss Party. In mijn eentje zou ik er echt niet zo snel heen gaan maar toen ik vorig jaar hoorde dat mijn zus haar ook volgde was het duidelijk wij gingen erheen. Onze kaartjes kochten wij al ruim van te voren want Op=Op dat was heel duidelijk te lezen op haar blog. Je kon dit jaar kiezen voor de gewone party voor alle leeftijden op zaterdag of de 18+ Party op vrijdagavond. Wij waren nog nooit geweest dus wilden de gewone party meemaken dus gingen voor de zaterdag.Zaterdag 3 mei was het dan zover in de trein op weg naar Amsterdam met mijn zus. Eerst even langs de Starbucks en op weg naar de Beurs van Berlage. Het viel ons nog mee hoe druk het was dus sloten we aan bij de rij en eigenlijk was dat net op tijd. Wij kwamen om 11:25 aan en 10 minuten later was de rij echt super lang. Dus echt een tip als je naar de Beautygloss party gaat ga op tijd haha. Het was echt wel fijn dat het mooi weer was en er hing een gezellige sfeer. 

Om 12 uur gingen de deuren open en voor de drukte waren wij nog binnen. Als eerste gingen we naar de hall waar Mascha haar boek Happy Life verkocht werd. Hierover komt nog een uitgebreid artikel want ik had hem dezelfde avond al uit. Denk dat dit wel genoeg zegt toch. Ons jassen gaven we af bij de garderobe en we haalde onze muntjes op. Je had deze dag namelijk 3 munten namelijk voor een cupcake, ice tea blikje en kokoswater flesje. We liepen de rustigste zaal in en kwamen daar gelijk een paar leuke stands tegen en kochten het één en ander. Hier stond ook de stand van de cupcake die overheerlijk was. Daarna was het tijd voor de grote zaal waar het onwijs druk was omdat hier de grotere stands stonden zoals: Rimmel, Sally Hansen en de hoofdsponsor Andrelon. Rijen voor alle stands en wij besloten eerst maar in de rij te staan voor de Prettyboxen die verkocht werden voor € 7,50 in plaats van € 14,95. Toen was het tijd om in de rij te staan van Enchantra. Dit is de webshop waar ik altijd mijn nagellak koop van China Glaze en ook deze was erg geliefd. Terwijl we in de wachtrij stonden kwam Mascha het podium op waardoor alles even stil kwam te liggen en daarna konden we weer door met winkelen. Hier was een super actie namelijk 5 China Glaze nagellakjes voor € 20,- dus heb flink ingeslagen haha. Ondertussen hadden we ook onze 2 drankjes opgehaald en zijn we nog naar wat stands gegaan. 

Het was alleen zo druk dat we het na een aantal uur echt wel gezien hadden en zelf al hadden besloten volgend jaar voor de 18+ party te gaan. De goodiebags opgehaald en op weer naar huis. Het was een ware happening en ik vind het heel knap dat je dit allemaal voor elkaar kan krijgen en ruim 2500 meiden op kan trommelen voor de zaterdagparty en 1500 meiden voor de vrijdagparty. Het is een kleine minibeurs voor meiden die van beauty houden. Hieronder nog een klein overzichtje van de stands die er onder andere aanwezig waren:

* Rimmel
* Sally Hansen
* Dr. van der Hoog
* Remmington
* Allure Kristalpad
* Bio-Oil
* Lush

De goodiebag was vrijdag iets luxer dan die van de zaterdag maar een goodiebag is altijd leuk. Hier zat een shine spray in van Andrelon, Grazia, Dr. van der Hoog masker, 100% sapje, She Energy drink, One Piece armbandje, Kruidvat sunspray, Essence nagellak, BE Creative nagellak en een Catrice lipgloss. Deze producten zaten in een leuk roze tasje van Andrélon. Waarschijnlijk gaan we volgend jaar weer maar zoals ik al aangaf zullen we dan aanwezig zijn bij de 18+ party.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.