donderdag 22 mei 2014

Contact

Heb je een vraag, tips of een opmerking ? Je kunt mij altijd mailen via: miszbloggie@gmail.com waar ik regelmatig een kijkje op neem. Ik vind het namelijk heel leuk om mailtjes te ontvangen van mijn lezers en beantwoord deze zo snel mogelijk.

Social Media!

Natuurlijk ben ik ook te vinden op verschillende social media:

Instagram
Twitter
Facebook
Follow my blog with Bloglovin 

Pers en Bedrijven!

Doordat ik geheel op mijn eigen manier een product review of er aandacht aan besteed komen er zo nu en dan bedrijven op mijn blog die hun product op sturen. Ik werk graag met andere bedrijven samen om hun product onder de aandacht te brengen en er een eerlijke, uitgebreide review over te schrijven. Producten waar ik niet tevreden over ben kunnen daarom ook online verschijnen maar dit geheel in overleg met het bedrijf. Denkt u dat mijn blog geschikt is voor een product die u nog heeft liggen stuur dan ook gerust een email naar: miszbloggie@gmail.com 

x Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.