vrijdag 2 mei 2014

Dag 3: Center Parcs Eemhof

Helaas was het internet dramatisch op Center Parcs ondanks dat we een wifi code gehad dus vandaar kwam er niets meer online. Niet getreurd want ik zal de andere dagen nog uitgebreid online posten.Woensdag 30 april, Best gek dat dit eigenlijk altijd onze Koninginnedag was en nu opeens een gewone woensdag. Ik was zoals gewoonlijk weer vroeg wakker en besloot maar even wat rond te neuzen op mijn mobiel. Gek genoeg deed het internet om mijn mobiel het namelijk wel maar helaas niet op mijn laptop. Vandaag ging ik gezellig met Jasper richting Almere om te gaan winkelen dus nadat we ontbeten hadden stapte we de auto in op weg naar Almere.

Eenmaal in Almere was het een drama om een parkeerplek te vinden want een aantal parkeergarages zaten al helemaal vol. We reden iets verder van het centrum af en zagen een parkeerplaats en na 10 rondjes nog geen plekje dus besloten we daar toch maar weer uit te gaan rijden. Er stond een kleine rij bij een andere parkeergarage en gelukkig was daar helemaal bovenaan nog een plekje vrij voor ons. Zoals jullie misschien wel gelezen hebben was Jasper zijn telefoon kwijt dus onze eerste bezoekje ging naar de T-Mobile shop. Hij mocht zijn abonnement verlengen en koos voor de Samsung Galaxy S5. Leuke nieuwe systeemupdates en het scherm is ietsje groter dan mijn S4. Ach alles wat nieuws is blijft altijd leuker ik mag volgend jaar weer.


Toen was het toch echt wel CHANTAL tijd haha. Ik wou de Primark in maar wat ik hier zag zelf gewoon hele rijen buiten de winkel whatt! Hier ging ik dus niet in want dan ga ik liever naar Zaandam. Ik was nog nooit in Almere wezen winkelen maar wat veel winkels en ik vond het super leuk. We hebben niet super veel gekocht maar alleen al een dagje weg is leuk. Nadat we het meeste hadden gezien besloten we even langs een supermarkt te rijden want ja op Center Parcs is alles toch wel aan de prijs. We gingen ook barbecue├źn deze avond dus haalde we wat vlees, stokbrood, saus en kruidenboter en op weer naar de Eemhof.

In ons huisje aangekomen heeft Jasper de barbecue aangezet en ben ik begonnen met de sausjes te maken. Heerlijk altijd weer die barbecue geur en zo smaakt je vlees toch altijd net even lekkerder. Nadat onze buikjes vol zaten was het even tijd om wat uit te rusten. We vonden het zonde om binnen te blijven zitten dus zijn samen even een rondje over het park gaan lopen en daarna heerlijk ons bed ingedoken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.