zaterdag 3 mei 2014

Dag 4: Center Parcs Eemhof


Donderdag 1 mei, Het is alweer mei en onze een na laatste dag op Center Parcs is aangebroken want morgen alweer naar huis. We besloten om lekker vroeg naar het zwembad te gaan dus 9:50 stonden wij al voor de ingang om lekker te gaan zwemmen. Het was nu nog rustig dus snel gehaast naar de wildwaterbaan waar nog niemand in lag en dat vind ik zelf het fijnste. Alleen bleken ze wel aan het raften in de wildwaterbaan oftewel de baan stond onwijs hard. Dit had ik na twee keer ook wel gezien ik botste overal tegen aan haha. De stroomversnelling in het zwembad is ook lekker lang en dat vind ik ook altijd wel een fijn onderdeel. Jasper ging ondertussen nog van een aantal glijbanen terwijl ik wat dobberde in het water. 


Na 1 1/2 uur kregen we toch wel trek in een broodje dus haalde we broodjes en gingen naar het huisje waar we nog beleg hadden liggen. We hadden besloten om er lekker een rustig dagje van te maken dus ging ik even in bad terwijl Jasper met zijn telefoon aan het rommelen was. Hij is als een kind zo blij met het toestel. Ik vind het tijdens de vakantie altijd heel fijn om in bad te gaan liggen en even een momentje voor mezelf te nemen. Muziekje op, drankje erbij en rust! 


Nadat ik uit bad was gekomen zijn Jasper en ik richting de Action Factory gegaan. Je merkt het wel dat wij hier vaak te vinden waren mede omdat hier de gamehall was en alle activiteiten. Dit keer gingen we gewoon even samen een drankje doen omdat de vakantie er toch bijna op zit. Alleen konden we het toch weer niet even laten om nog een spelletje te spelen en ja hoor Jasper won even de jackpot van 1100 tickets. We hadden van de hele week onze tickets opgespaard en besloten die de laatste dag in te gaan leveren en nu naar het huisje te vertrekken.


In ons huisje aangekomen hadden we nog wel even voordat we gingen eten dus keken we samen even televisie en maakte onze klaar voor het grillrestaurant. Dit is toch wel echt mijn favoriete restaurant van heel Center Parcs. Wij hadden aan arrangement geboekt 1 x dinerbuffet en 1 x grill arrangement voor € 57,50 dus hoefde nu alleen nog maar de drankjes te betalen. Als voorafje namen wij natuurlijk carpaccio want wij zijn hier beide dol op. Ons hoofdgerecht werd een mega hamburger van maar liefst 17cm doorsnede met een dubbele burger. Onze buikjes zaten toen al aardig vol maar kregen nog een dessert en besloten daarna af te rekenen. Onze vakantie zat er nu toch wel bijna op dus tijd om de koffers alvast in te pakken en nog even samen te genieten van deze avond.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.