zondag 4 mei 2014

Dag 5: Center Parcs Eemhof

Vrijdag 2 mei, Helaas! we zijn aangekomen aan de laatste dag. Zo'n midweek vliegt ook altijd om maar we hebben het super fijn samen gehad. Veel kunnen praten over de toekomst en eventueel plannen om een huis te gaan kopen. Sochtends de laatste spullen ingepakt en kwamen we er achter dat we vergeten waren onze zwemkleding op te hangen dus dat was nog nat. Néé dan duik ik niet het zwembad in dat vind ik absoluut niet fijn. Onze koffers stonden klaar dus zijn we samen naar de parkeer plaats gewandeld om de auto te halen. Weer bij ons huisje aangekomen was de schoonmaakster al bezig dus die vroeg of we al bijna klaar was zodat ze aan de slag kon. Samen even de koffers in de auto geladen en een laatste check door de kamer en dicht die deur. 

In de auto reden we richting de ingang waar we onze sleutels moesten afgeven en toen kwam ik er achter dat we onze punten nog niet hadden ingeleverd in de gamehall dus parkeerde we de auto en liepen we weer terug. Ondertussen nog een paar leuke foto's gemaakt want het was een prachtige dag. Eenmaal aangekomen in de Action Factory kozen we onze prijzen uit. We hadden aardig wat punten dus kozen we voor een fondueset, minion sleutelhanger, kwartetspel en een frisbee. Jasper wou graag de minion sleutelhanger en je raad het al ik de fondueset. De laatste punten hebben we aan de kwartetspel en frisbee uitgegeven en zelfs toen hadden we nog 25 punten over. Een jongen zagen we helemaal uitrekenen of hij wel genoeg had dus gaven we onze punten en die was er heel erg blij mee.

Even een snelle stop bij de toilet en een broodje gehaald bij de Foodstore en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Eerst reden we naar Zaandam om mijn was af te geven bij mijn moeder zodat dit alvast gewassen kon worden anders werd het pas maandag. Daarna was het echt heerlijk om in Hoorn aan te komen en alle spullen uit te laden en neer te ploffen op bed want de vakantie was voorbij.

Ik ga nog een uitgebreid artikel over Center Parcs Eemhof maken over hoe onze ervaringen waren maar wij zijn echt wel enthousiast!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.