donderdag 29 mei 2014

Gratis bij Deen: Croma bakken & braden vloeibaarWe hebben kunnen genieten van een heerlijk glas Sourcy Holy Soda dus tijd voor weer een ander gratis product. Zelf ben ik erg enthousiast want we mogen Croma gaan uitproberen. Laat dit nou net het product zijn die ik heel erg vaak gebruik. Vlees smaakt toch net even wat lekkerder in een vleugje Croma en dat heb ik al vanaf kleins af aan meegekregen. 

_________________________________________________________________

Van zondag 25 mei 2014 t/m zaterdag 7 juni 2014 kunnen we bij Deen een 450 ml fles Croma bakken & braden vloeibaar kopen. Heb je nog nooit in Croma je vlees gebakken dan zou ik het toch eens gaan proberen. Je vlees komt naar mijn mening veel beter tot zijn recht en er komt een heerlijke vlees jus vanaf. Hieronder vind je terug hoe je je geld terug kunt vragen:

- Je koop het product in een Deen supermarkt
- Vraag om je kassabon en neem deze mee
- Bezoek de website: www.deen.nl/gratis
- Vul daar je gegevens in
- Je ontvangt het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening

Op de website van www.deen.nl staat ook nog een recept voor een gehaktbal en die wil ik graag met jullie delen. Zelf maak ik hem een tikkeltje anders maar zal dit recept toch een keer gaan proberen.***

Ingrediƫnten:

- 1 ei
- 5 eetlepels melk
- 2 grote witte boterhammen ( mag oud zijn )
- 400 gram gehakt
- 1.5 eetlepel gehaktkruiden 
- 4 eetlepels Croma vloeibaar
- Zout
- Peper

Bereidingswijze:

- Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in kleine stukjes. Meng het brood met de melk en laat het mengsel zacht worden om het daarna fijn te prakken.

- Doe het gehakt in een kom en meng het heel goed met het broodmengsel, het ei en de gehaktkruiden. Draai van het gehakt 4 ronde ballen.

- Doe een koekenpan of braadpan op het vuur en doe 4 eetlepels Croma vloeibaar in de pan. Laat de Croma goed smelten tot het een goudbruine kleur heeft gekregen en doe daarna de gehaktballen in de pan. Bak ze aan alle kanten op een hoog vuur mooi bruin en draai daarna het vuur laag om de gehaktballen te braden. Na 20 a 25 minuten zijn je gehaktballen klaar.

- Om nog een mooie vleesjus te krijgen voeg je een kopje water toe en breng je de jus aan de kook. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper. ( Zelf vind ik dit absoluut niet nodig want de Croma in combinatie met vlees geeft al een heerlijke smaak af )
Eet smakelijk!

***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.