dinsdag 13 mei 2014

Heinz Curry Gewürz ( Geld-terug-actie )De één houdt van ketchup de ander van curry. Heinz staat natuurlijk erg bekend om hun ketchup maar zo hebben hun ook al een aantal jaren curry op de markt gezet. Heinz wil de curry ook wat meer naamsbekendheid geven vandaar dat Heinz Curry Gewürz zo in de schijnwerpers staat.

_________________________________________________________________

Zelf ben ik niet zo'n ketchup liefhebber dus mijn patatje speciaal word met curry bereid. Ik heb al verschillende merken uitgeprobeerd maar blijf de laatste tijd toch wel erg hangen bij Heinz. Hun curry is heerlijk gekruid en goed van smaak. Geen flauwe hap maar een lekkere saus voor elk moment. Al gebruik je een flinke klodder op je frikandel of een paar eetlepels door een kipsalade het maakt de maaltijd compleet. 

Ingrediënten van de Heinz Curry Gewürz staan hieronder beschreven:

Suiker, 23% tomatenpuree, water, azijn, kerrie ( bevat 2.7% selderij en mosterd  ), zout, verdikkingsmiddel, specerijen, sojasaus, gebrande suikerstroop en kruidenextract.

Ze zullen helaas nooit de exacte kruiden prijsgeven maar hij is pittig en toch een beetje zoet. Het zou mij heel leuk lijken om eens in zo'n fabriek te kunnen kijken en te kunnen genieten van deze heerlijke geur. Dat ik de ingrediënten op ging zoeken verbaasde ik me over de suikerstroop. Daar zal de iets zoete smaak van komen maar weer niet zo mierzoet dat je denkt "me tanden vallen eruit". 


Ook Heinz Curry Gewürz uitproberen dit kan doormiddel van onderstaande actie:

* Ga naar www.heinzcurrygewurzactie.nl
* Maak een foto van je kassabon nadat je de fles gekocht hebt
* Upload hem op de website 
* Vul je gegevens in op het formulier en verstuur hem
* Zo snel mogelijk krijg je het aankoopbedrag terug

Zelf ga ik het vanavond ook direct doen want een gratis fles Heinz Curry smaakt toch nog een beetje lekkerder haha. Néé ik ben enthousiast over de curry en wie weet jij straks ook. Proberen kan geen kwijt en hij is te koop bij de supermarkt bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.