maandag 26 mei 2014

Jumbo supermarkten: Juichpak Roy DondersHet WK gaat bijna beginnen dus heel veel bedrijven spelen hier natuurlijk op in. De Jumbo heeft het dit jaar helemaal groot uitgepakt want bij hun kun je namelijk sparen voor een echte Roy Donders Juichpak. Aangezien Roy Donders zijn huispakken helemaal hot zijn op dit moment heeft Jumbo nu echt een goede stap genomen om met hem samen te werken

_________________________________________________________________

Woensdag 21 mei is de actie begonnen bij alle Jumbo supermarkten in Nederland. Zelf ben ik ook gelijk deze dag naar de Jumbo gereden want ik moest en zou zo'n pak krijgen. Maar wat houdt de actie precies in? Hieronder zal ik het stap voor stap uitleggen:

* Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een 1 WK-zegel
* Spaar 5 WK zegels voor 1 volle spaarkaart
* Je levert deze volle spaarkaart in bij de informatiebalie en ontvangt een aparte kassabon met bestelcode
* Vervolgens rijd je naar huis en ga je gelijk naar www.juichpak.nl
* Vul je bestelcode in en kies de juiste maat ( hier is een apart maattabel voor )
* Vul al je gegevens in en kies voor ophalen of bezorgen. ( bij bezorging komt er wel nog € 8,05 bij )
* Vervolgens betaal je € 9,99 en bestel je je Roy Donders Juich pak ( er kunnen meerdere pakken tegelijk besteld worden )
* Via het opgegeven email adres ontvang je een bevestiging van betalen en je afhaalbewijs + datum van ophalen.Zelf heb ik hem dus gelijk dezelfde dag besteld en kan hem pas vanaf donderdag 12 juni ophalen. Zelf vind ik dit best laat want hoopte natuurlijk stiekem het pak al eerder in huis te hebben maar nog even geduld. Het was die woensdag dat ik er was al een ware gekkenhuis in de Jumbo want vele waren al de spaarkaarten vol aan het plakken en de bestelcodes aan het ophalen. Ik ben heel benieuwd hoelang het ook gaat duren totdat de huispakken op zijn want er geld namelijk een Op=Op. Kijk op de website van Jumbo waar de dichtstbijzijnde in de buurt is en scoor ook zo'n leuk Roy Donders huispak ter waarde van € 59,99 Hieronder nog even de officiële Jumbo WK commercial samen met Roy Donders en René Froger. Heerlijk nummertje en ondertussen zie je regelmatig het juichpak voorbij komen. Kom op met zijn allen even langs de Jumbo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.