maandag 26 mei 2014

Review: Limited Edition Magnum Marc de ChampagneHet word weer heerlijk weer dus word het tijd voor een ijsje. Magnum viert dit jaar " 25 year pleasure " dus kwamen ze met een heerlijke tijdelijke smaak op de markt namelijk: Magnum met Marc de Champagne. Natuurlijk kon ik deze niet voorbij laten gaan en besloot ik hier ook heerlijk van te gaan genieten.

_________________________________________________________________

Mijn eerste gedachten was dit is gewoon een andere variant op Magnum Gold wat trouwens één van mijn favoriete Magnum smaken is. Ben je namelijk ook een karamel liefhebber net als ik dan raad ik je dit ijsje zeker aan. Een heerlijke melk chocolade laag met daaronder zacht vanille ijs met een hoop karamel. 

Mijn verwachtingen voor de Magnum Marc de Champagne waren daarom ook heel groot. Ik had zelfs voordat ik het ijsje op at niet eens de naam gelezen of uberhaupt de ingrediënten dus het was voor mij best een verassing dat er daadwerkelijk Champagne in zat. Nadat ik halverwege was en de verpakking las was dat dus de smaak die ik herkende maar niet kon plaats vinden. Je proeft namelijk echt een klein vleugje drank maar niet zo overheersend dat je er al dronken van word door één hapje. Dat is natuurlijk ook zeker niet de bedoeling het gaat puur om de smaak en deze is heerlijk. Een subtiel maar fris ijsje, met een laag zilvere chocolade eromheen geeft het net even een wat luxere uitstraling. Dit ijsje zie ik als een cadeautje voor mezelf om even te genieten.


Ingredienten van de Magnum Marc de Champagne:

Gerehydrateerde magere melk - suiker - plantaardig vet - water - cacaoboter - cacaomassa - lactose en melkeiwitten - glucosestroop - volle melkpoeder - glucose fructosestroop - boterconcentraat - Marc de Champagne ( 0,8 % ) - fructose - emulgatoren ( E471 , E476 ) - stabilisatoren ( E410, E412, E407 ) - kleurstoffen ( E171, E153 ) - gekarameliseerde suikerstroop - aroma's - bevat 0,5 % alcohol in volume

Natuurlijk word je hier niet dronken al zal er wel een klein vleugje alcohol in zitten dus geniet er gewoon eens van hij is te vinden in de schappen van Albert Heijn en Jumbo.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.