dinsdag 20 mei 2014

Review: Melkunie Roze koek vlaZoals jullie misschien wel eens eerder gelezen hebben ben ik echt een toetjes liefhebber en al eerder gelezen in mijn review over de roze koekpudding van Mona ben ik dus ook een roze koek liefhebber. Zodra er weer iets nieuws op de markt komt op vla gebied probeer ik het zo snel mogelijk uit en proef ik hem heel graag om mijn review met jullie te kunnen delen.

__________________________________________________________________

Melkunie heeft maar liefst 3 varianten op de koekvla:

* Roze koek
* Stroopwafel
* Gevulde koek

De eerste variant maakte mij het meest nieuwsgierig dus besloot ik deze mee te nemen om er heerlijk van te gaan smikkelen. Dezelfde avond werd het pak al geopend want ik kon natuurlijk niet wachten. Helaas, alweer wat ik ook bij de roze koekpudding had van Mona proef ik weinig tot geen roze koek. Je hebt zulke hoge verwachtingen en dan is dit toch echt een teleurstelling. De vla zelf is redelijk te doen ( smaakt een beetje naar frambozenvla ) maar de stukjes erin die roze koek moeten voorstellen maken het geheel niet lekker. Na 3 happen was het voor mij mooi geweest en kon het regelrecht de vuilnisbak in.

Ik vind het zo jammer dat er nu al 2 toetjes makers zo de plank mis slaan. Misschien is het een tip als Melkunie dit leest om voor zulke varianten een breed testpanel op te zetten. Liefhebbers weten waar hun favoriete koek naar moet smaken in een bakje vla. Ze hebben hun best gedaan maar helaas.

Wil je toch zelf deze smaak of één van de andere 2 smaken proberen duik eens het zuivelschap in van jouw supermarkt. Tip van deze week bij de Dekamarkt is de Melkunie Roze koek en Stroopwafel vla te koop voor € 0,99 per pak. Een klein prijsje om het eens uit te proberen. Alvast eetsmakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.