dinsdag 27 mei 2014

Speciale oranje editie van MalibuAlles draait deze komende weken om het WK! Een juichpak van Roy Donders, heel veel WK nummers en ook een speciale oranje editie van Malibu. Toen ik hier een aantal weken terug bericht over kreeg was ik gelijk al enthousiast. Zulke speciale items zijn altijd leuk om in huis te hebben en ik hoef niet overal iets van maar drankflessen hebben altijd wel iets aparts.

_________________________________________________________________


Malibu introduceert voor het eerst een special oranje edition van hun rum met kokosnoot. De fles moet ons een heerlijk oranje gevoel geven en dat doet hij ook zeker. Je herkend de Malibu fles heel goed in het design maar het geeft net even een extra WK sfeertje. Het design van deze speciale oranje editie is tot stand gekomen door vele stemmen van Malibu Fans in heel het land op de Hollandse leeuw.

Zie je je al zitten voor de televisie het WK te kijken met je vrienden vergeet dan zeker niet deze editie van Malibu. Je krijgt het gevoel dat je een klein beetje op de Caribbean bent door de typische kokosnoten smaak. Natuurlijk is er niets veranderd aan de vertrouwde Malibu smaak dus je hoeft geen verassingen te verwachten.

We kennen natuurlijk allemaal de bewuste Malibu cola die door veel mensen word gedronken maar nu tijdens het WK is het toch wel tijd voor iets met een oranje tintje dus hieronder een kleine tip voor een variant.

* 1 deel Malibu ( 50 ml )
* 2 delen sinaasappelsap ( 100 ml )
* Garneer eventueel met een paar frambozen

Deze speciale oranje editie is inmiddels al te koop in de slijterijen en supermarkten. In de slijterij vind je de 1 liter flessen met de oranje leeuw en in de supermarkten zijn het de premixed blikjes Malibu en cola. Zelf werk ik in een slijterij en weet dat we altijd maar een beperkt aantal van deze flessen binnen krijgen dus wees er snel bij, anders grijp je er misschien net naast en dat zou jammer zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.