woensdag 14 mei 2014

Vakantie: Mystery Park Center ParcsAlweer twee weken geleden ben ik samen met mijn vriend een midweekje naar Center Parcs geweest. Dit hadden wij geboekt via een mystery park boeking op www.bungalows.nl. Zes dagen van te voren kreeg ik dan eindelijk de mail binnen waar we onze park zagen en we gingen naar de Eemhof in Zeewolde.

_________________________________________________________________

Mijn eerste reactie was jammer dat het zo dichtbij is! De Eemhof ligt vlakbij Almere en dat ligt bijna om de hoek maar het leuke was wel weer dat wij hier nog nooit heen waren geweest. Ik ben gelijk gaan rond neuzen op internet hoe het park eruit zag en ik werd met de minuut enthousiaster. 


Ik heb elke dag een artikel geschreven over wat we hebben gedaan en wil je dat terug lezen hieronder staan de links.

* Dag 1: Center Parcs Eemhof
* Dag 2: Center Parcs Eemhof
Dag 3: Center Parcs Eemhof
* Dag 4: Center Parcs Eemhof
* Dag 5: Center Parcs Eemhof


Het is altijd spannend als je weer in een nieuw Center Parcs terug komt en al helemaal als je zelf het park niet hebt uitgekozen. Eenmaal net in het park binnen gereden had je echt het Center Parcs gevoel met heel veel groen om je heen. Het inchecken ging gemakkelijk aangezien wij onze E-Ticket al hadden uitgeprint en zo door konden. Het was natuurlijk erg druk omdat het meivakantie was maar ze hadden het allemaal goed geregeld en in nog geen 5 minuten reden we al naar ons huisje. 

Wij zaten in een hotelappartement wat we in eerste instantie erg jammer vonden maar na deze midweek zijn we erg enthousiast. De hotelappartementen staan namelijk precies tegenover het centrum waar je de Aqua Mundo vind en alle restaurants. Nog geen 3 minuten lopen zat de Action Factory waar de hele dag van alles te doen was en daar is ook de bewuste gamehall. De luxe van ons verblijf in een hotelappartement was dat de kamer elke dag schoongemaakt werd en schone handdoeken. Het was natuurlijk een kleine ruimte maar met zijn tweeën is dat meer dan genoeg. Je hebt een keuken, bank, televisie, barretje aan de keuken waar je kunt eten, bedden, kasten, een bad, toilet, wastafel met grote spiegel en een mooi uitzicht. Wij zaten op de eerste verdieping waardoor wij wel elke dag de trap moesten nemen omhoog maar je hebt ook de begaande grond. 


Het overnachten was dus echt super! Verder het park was ook prachtig heel veel water om je heen wat echt een fijn vakantie gevoel geeft. Ondanks dat het vakantie was en wij dichtbij het centrum sliepen was het vrij rustig. Het zwembad was naar mijn mening wel kleiner dan dat ik gezien heb in andere Center Parcs parken maar wel weer met een lange stoomversnelling baan. De wildwaterbaan was ook een favoriet al had je wel een aantal punten in waar je flink naar beneden kletterde. Savonds hebben wij een keer in het marketrestaurant gegeten waar een all you can eat buffet stond. Dit was heerlijk alleen ziet het met zo'n drukte wel heel erg uit als een vreetschuur.  Dan de Grillrestaurant dit vond ik echt even het gevoel hebben van luxe uiteten. Het restaurant heeft echt een mooie uitstraling en een open keuken is altijd perfect. Natuurlijk hebben we hier ook heerlijk gegeten want het eten savonds in één van de restaurants van Center Parcs vind ik altijd wel redelijk betaalbaar. 


De Action Factory waar wij vaak hebben gehangen is echt een fijne plek. Groot en gezellig! Hier vond de Welcome Night, Crazy Bingo en Live Entertainment onder andere plaats. Zo kwamen we hier ook af en toe een drankje drinken en om een uurtje in de gamehall te vertoeven. Leuke spelletjes spelen voor een paar centen en dan kaartjes kunnen winnen voor leuke prijzen. Er staan ook allemaal apparaten waar je op kunt spelen zoals een motorrace of airhockey. We waren nog van plan om in de mini casino te gaan maar vermaakte ons prima in de gamehall dus hebben we besloten om dat niet te doen. Overdag is hier ook van alles te doen voor de kinderen maar daar hebben wij zelf weinig van mee gekregen.


Elke Center Parcs heeft ook een supermarkt alleen om hier elke dag boodschappen te halen is toch wel prijzig. Een mooi ruim opgezette winkel waar de hoofdzakelijke producten gewoon te verkrijgen zijn. Wij zijn hier twee dagen even langs geweest voor een broodje en avondeten. Het park heeft dus voor ieder wel wat wils want er zijn ook genoeg wateractiviteiten te doen of golfen, boogschieten, klimmen etc. Ik vind een vakantie op Center Parcs echt een ultiem vakantiegevoel je bent er namelijk echt even uit en de Eemhof beviel ons heel goed.

Wij hebben natuurlijk geboekt via www.bungalows.nl een mystery park boeking. Dit was onze eerste keer maar er komt zeker wel nogmaals een boeking. Het kan altijd zijn dat je weer bij het zelfde park terecht komt maar vakantie is vakantie en tot nu toe zijn alle parken top. Een groot pluspunt van hier boeken is dat het heel veel geld scheelt en wij nu ook in een hotelappartement terecht kwamen die in prijs veel hoger ligt. Dus wil je er even uit maar heb je geen groot budget of wil je gewoon niet weten waar je heen gaat kijk eens rond bij www.bungalows.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.